Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remy_3262257b.jpg
andrecarrillo2.jpg

Bu iki Azmanıda alırsak 2.Yarı ciddi bir Kuş katliamına çıkabileceğimize inancım tam.

Lazbonlu adama dahil tek bir haber yok.
Castilloyu alamayiz.

denayer nerde ? bence defans leş olmuş..

Benim suçum değil ki defansları leshse takımların. :D

Denayer çok savruk. Kjaer şu an taş gibi oynuyor. Chedjou'yu da hiç beğenmiyorum. Carole dümdüz ama yabancı tek bek. Beck de dümdüz, Linnes de disiplinlidir falan ama tanımıyoruz.

Şimdi hakkını vermek lazım , Denizli'yi eleştirenlerin başındayım ama adam yaptırdığı transferler tutar tutmaz bilinmez lakin gerekli olan yerleri görüp zorluyor. hamza gibi ( özellikle baş harfi küçük ) ezilip , büzülüp kadın gibi oturmuyor. Umarım sırf bu tutumundan sonra başarılı olur , bir de şu Umut'u gönder be hoca

Remy_3262257b.jpg
andrecarrillo2.jpg

Bu iki Azmanıda alırsak 2.Yarı ciddi bir Kuş katliamına çıkabileceğimize inancım tam.
kimdi bugün biri rüyamda bu ikisi bizde oynuyordu herkes karıştıryordu hangisi Carillo hangisi Remy diyordu :)
işin aslına gelirsek 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Carillo'ya 5 milyon euro helal olsun Remy de Chelsea nasıl vermek isterse öyle gelsin

Benim suçum değil ki defansları leshse takımların. :D

Denayer çok savruk. Kjaer şu an taş gibi oynuyor. Chedjou'yu da hiç beğenmiyorum. Carole dümdüz ama yabancı tek bek. Beck de dümdüz, Linnes de disiplinlidir falan ama tanımıyoruz.
denayeri stoperde kaç maç izledik ki?savruk diyosun.sakattı..

Remy_3262257b.jpg
andrecarrillo2.jpg

Renkdaş Carrilloyu bende çok istiyorum da ilgi bile yokmuş. Premier ligin sayılı klüplerinden ve İspanya'nın 1-2 klübü ile görüşülüyormuş Portekiz medyasına göre. Yani buradan da ilgilensek bile gelmeyeceği aşikar :(

Lazbonlu adama dahil tek bir haber yok.
Castilloyu alamayiz.
Zaten temennim bu,Remyde Carrilloda zor transferler ancak gerekli fedakarlıklar yapılırsa olabilir ikiside,Carrillo için 1.5 ay önce teklif yaptığımız yazıyordu sadece,Gündemimizde olduğu bile şüpheli ama umarım kanat listemizde vardır harika transfer olur,Brumanın üst modeli.

Bu abla kanat ve forvet icin bilgi almışmıdır acaba

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt