Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Campbell ve Immobile'yi alabilsek bu sezon için tamamız gibi.
Bu ikili olay olur.
Campbell Wes Podolski
İmmobile
Premier lig hücum hattı gibi.
Çok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Campbell ve Immobile'yi alabilsek bu sezon için tamamız gibi.
![]()
![]()
Bu iki Azmanıda alırsak 2.Yarı ciddi bir Kuş katliamına çıkabileceğimize inancım tam.
denayer nerde ? bence defans leş olmuş..
![]()
![]()
Bu iki Azmanıda alırsak 2.Yarı ciddi bir Kuş katliamına çıkabileceğimize inancım tam.
bana nedense Denizli, Olcan ve Hakan'ı oynatacak gibi geliyor. Diğer yerler garanti
kimdi bugün biri rüyamda bu ikisi bizde oynuyordu herkes karıştıryordu hangisi Carillo hangisi Remy diyordu![]()
![]()
denayeri stoperde kaç maç izledik ki?savruk diyosun.sakattı..Benim suçum değil ki defansları leshse takımların.
Denayer çok savruk. Kjaer şu an taş gibi oynuyor. Chedjou'yu da hiç beğenmiyorum. Carole dümdüz ama yabancı tek bek. Beck de dümdüz, Linnes de disiplinlidir falan ama tanımıyoruz.
![]()
![]()

Zaten temennim bu,Remyde Carrilloda zor transferler ancak gerekli fedakarlıklar yapılırsa olabilir ikiside,Carrillo için 1.5 ay önce teklif yaptığımız yazıyordu sadece,Gündemimizde olduğu bile şüpheli ama umarım kanat listemizde vardır harika transfer olur,Brumanın üst modeli.Lazbonlu adama dahil tek bir haber yok.
Castilloyu alamayiz.
![]()
Chedjou out KAMIL GLIK in yapsınlar defanstan adam geçirmeyiz.
sanırım sadece Hakan hamleli oyuncu olduğu için oynatıyor kadrodaolcani bilmemde hakan banko, parami veriyor antrenörlere oynamasi icin.
gerci chedjou bundan beter.
kadro dışıcarrillo olmaz cok zor o adami birakmazlar.