Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.296
- 13.017
- 2.828
kadro dışıbırakmazlarsa sezon sonu bedavaya gidecek biryere
sportingi demiyorum diger kulübler birakmaz !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadro dışıbırakmazlarsa sezon sonu bedavaya gidecek biryere
valla tek kozumuz var net 3-3.5 arası veririz Avrupanın elit takımları dışında kalanlar bu parayı veremezlersportingi demiyorum diger kulübler birakmaz !!!
Yani ben umutsuz değilim aslında ama Sevilla,Valencia falan iddiaları var haliyle zor,Umarım bir sürpriz olur ama oyuncuyu ikna edersek olmayacak iş değil,sonuçta kulübüyle sıkıntılı.Renkdaş Carrilloyu bende çok istiyorum da ilgi bile yokmuş. Premier ligin sayılı klüplerinden ve İspanya'nın 1-2 klübü ile görüşülüyormuş Portekiz medyasına göre. Yani buradan da ilgilensek bile gelmeyeceği aşikar![]()
bence sen onu yavaştan linnes ve denayer olarak değiştir.Denayer kjaer de olabilir..Benim suçum değil ki defansları leshse takımların.
Denayer çok savruk. Kjaer şu an taş gibi oynuyor. Chedjou'yu da hiç beğenmiyorum. Carole dümdüz ama yabancı tek bek. Beck de dümdüz, Linnes de disiplinlidir falan ama tanımıyoruz.
Forvete islam slimani gelse keske
valla tek kozumuz var net 3-3.5 arası veririz Avrupanın elit takımları dışında kalanlar bu parayı veremezler
Şİmdi Remy ve bir sağ bek transferi de yaparsalar süper olur.
Açık demek istedin sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
daha hiçbişey bitmediÜzüldüğüm nokta aldığın transferler hepsi müthiş oynasa bile bu senenin gitmesi
Sent from my iPhone using Tapatalk