- 9 Ağustos 2011
- 59.666
- 34.271
- 3.558
Yedek mi olur umutla Burak i üst üste koyup. neseKweuke gelsin iyi yedek olur. 28 yaşındaymış ben 30'lu yaşlarda sanıyordum.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek mi olur umutla Burak i üst üste koyup. neseKweuke gelsin iyi yedek olur. 28 yaşındaymış ben 30'lu yaşlarda sanıyordum.
Carrilo Lizbon'da hiç AL maçına çıkmadi mı hocam?bilmiyordum bunu.çıkmıştır diye dusundum..alakasi yok hocam adam sadece sl ön elemelerinde forma giydi. transfer edersek oynamama gibi bir durumu yok.
Cornelius videosu atsanıza
Yedek mi olur umutla Burak i üst üste koyup. nese
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu şartlarda sadece Kweuke gelse haklısın keser ikisini de ama bizim hedeflerimiz için o da yeterli değil. İmmobile(Remy,Zaza)+Kweuke çok iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=YD7i75rwv4QCornelius videosu atsanıza
23 yaşında Kuzey Liginden gelen bir adamı Burak ve medyadaki yakınları Burak burdayken 11 başlattırır mı?
2 maç gol atamasın yerin dibine sokarlar , isim şart oraya
Burak sakatlanmadığı sürece hayatta kesemez , medya kestirmez.
Forvete zaten bu yüzden scout transferi olacagi söyleniyordu. L.Adriano, Doumbia, G.Rossi gibi oyuncular kiralayabiliriz ama biz genc oyuncu istiyoruz. L.Adrianoyu alirsak Burak üzülür.
Forvete zaten bu yüzden scout transferi olacagi söyleniyordu. L.Adriano, Doumbia, G.Rossi gibi oyuncular kiralayabiliriz ama biz genc oyuncu istiyoruz. L.Adrianoyu alirsak Burak üzülür.
23 yaşında Kuzey Liginden gelen bir adamı Burak ve medyadaki yakınları Burak burdayken 11 başlattırır mı?
2 maç gol atamasın yerin dibine sokarlar , isim şart oraya
Medyayı iplemez Denizli.