Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa varsa gram kadar zekaları varsa M'bia'yı kaptırmazlar kimselere..

Adamın 2.850 milyon euro alacağı varmış p.tesi günü songün olarak belirlemiş..

Muhtemelen TS bu parayı pazartesi ödeyemeyecek ve yollar ayrılacak..

Ne yapıp ne edip M'bia yı almalıyız..

M'Bia ve Donk ortasahayı şaha kaldıracaktır..

Ya yok adam Feyenoord da bile oynayamiyor, o potansiyeli olsa bile 2 senedir beklentileri karsiliyamiyor diy Feyenoord bile gozden cikarmis durumda. Oyle bir degeri falan yok gercekten, bugun sozlesmesi bitmese bile 5 milyon euro gibi bir rakama satin alinabiliyor. Abartildigi kadar birsey yok bunda.
balon mu çıktı bu çocuk diyorsun? son zamanlarda takip etmedim ama resmen wonderkidti bu çocuk..
ucuza hallolacaksa alınsın isterim

Galatasaryimizin en buyuk sorunu oyuncu satamamasi olarak goruyorum, millet ne kadar kotu futbolculara buyuk paralara okutuyor, biz 5 milyona alip ustune para verip sozlesme fesih ediyoruz, yaziktir gunahtir.
Turk futbolcular hem kendini geliştiremiyor hemde geliştirse bile para etmiyor.
İyi oynamayan Telles'i 8 Amrabat'i 7 ye falan okutuyorsun gene. Keza 32 llık Melo 5 falan ediyor ama Turkler eline yapışıyor.
Kadronun yüzde 70 i Turk olduğu için para kazanmamiz hayal.

Marsilya Ocampos u opsiyonlu kiralanacagini söylemiş fio ya gidecek diyorlar.
N'koulou ile paket yapsak şahane olur

Envoyé de mon Sony Z3

balon mu çıktı bu çocuk diyorsun? son zamanlarda takip etmedim ama resmen wonderkidti bu çocuk..
ucuza hallolacaksa alınsın isterim
Emre Colak in 20 yasindaki hali gibi ozetleyebilirim, tabiki kendini futbola verirse ve isini ciddiye alirsa iyi bir topcu olabilir ama suanki durumu pek umit vaad etmiyor. Yasi henuz genc oldugu icin bu risk alinabilir elbet ama sozlesmesi bittigi icin en fazla 2.5 milyon euro verirdim.

Gomezi yazın çok istemiştim ben,ama forumun %90'ı baya negatifti,Can Uz ve 1-2 üye daha vardı savunanlar derneğinde,Aydın Aslan deyimiyle biz Gomezin iyi katkı sağlayacağını bilmiştik.

Dünden beri öbür üyeliğe ayar oldum,ve benim bir postun altına birşeyler yazmış sabah gördüm onun üstüne yazdım birşeyler buda böyle atlayınca bunları yazmam icap etti,Adam akıllı davranacaklar 16 yaşındayım diye üzerime gelmeleri iyi olmaz kendime güveniyorum.

Link pls

Sağ bek : Munier/Wiel
Ortasaha: Donk ve Mbia
Kanat : Feghouli ve Edmilson
Forvet: Damiao ve Kweuke

Bonservis olarak Edmilson,Donk ve Kweuke ye para verilir. Feghouli sene sonu sözleşmesi bitiyor ucuza kapatılır. Kweuke takas+para yoluyla biter Rize Emreyi istiyormuş. Sinani Olcani Tariki Yaşını Umutu da kitleye biliriz.
Mbianin alması şart.

Yillik ücret olarak Sabri 2.5 Umut 2 Hamit 3 Burak 3 Tarık 1.2 Jem yaklaşık 1 Olcan 2 milyon eurolar alan yararsız oyuncuların bir kısmını devre arası diğerlerini sezon sonu kovarak karşılanabilir.

Yanı bu takımda hiç is yapmadan inanılmaz ciddi rakamlar da para alan adamlar var bu oyunculara daha Koray,Semih,Yasin de eklenebilir.
Sadece korkmadan yerli seviciligi evlatlarimiz mantığı gutmeden hareket edersek ciddi rahatlar o yillik ücretlere harika takım kurariz.

Sonuçta Besiktas'in 3 katı fazla para oduyoruz 11 puan gerilerindeyiz.
Fenerin kadrosunda dünya starları var bizden az maaş oduyorlar.

Bu hamleyi sezon başı yapsak yerlerine Ayew Gignac Kalinic Konoplyanka Douglas Mbia gibi adamlar alsak şuan yarışın içindeydik. ABV HAMZA.

Bunlar daha neyi bekliyor kamp başlıyor bir numara yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Clasie'yi takip eden var mi bu sezon

hani southamptone fln gidecekti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt