Tugay Şahin1
Cezalı
- 17 Ocak 2015
- 1.224
- 0
- 496
İstanbuldaki kamp sayılmıyor mukamp iptal
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbuldaki kamp sayılmıyor mukamp iptal
Kanka geçmiş üyeliğinin ismini söylesen arka çıkacazda söylemiyorsun biraz şüpheli durum takdir edersinki
Bi numara yok kardeşSon gelişmeleri yazacak bir r'daşım var mı?
Yönetim hakli Denizli sacmalamasin ya bebeler tutmuyo bizdebaslamislar bile birbirine girmeye
Gökmen Özdemir @gokmnozdmr
Mustafa Denizli ile Galatasaray yönetimi arasında transferde düşünce farkları var. Denizli daha genç geleceğe yönelik isimleri istiyor
Gökmen Özdemir @gokmnozdmr
Galatasaray yönetimi ise en genci 27-28 yaşında olan tecrübeli günü kurtaracak isimleri ...
Senin o yazdığın mesaj benim alıntıyla gösterdiğim postamıydı onu söylesene?Emin değilim onun hesabı olduğuna bundan soruyorum,Eğer onla bağlantın yoksa o atar yaptığın mesaj kimeydi Refiği alıntıladığın?izleyemezsin çünkü deniz in sataştığı adamla benim alakam yok ,modlardan ya da beni bilen arkadaşlardan biri ona anlatırsa memnun olacağım
İstanbuldaki kamp sayılmıyor mu
Bu arada Clasie'yi takip eden var mi bu sezon
hani southamptone fln gidecekti...
Bu denizlide fason çıktıkamp iptal demek transferleri yetiştiremicez demek
ki haftaya ziraat macı var
Sayfa 20 Mbia ile başlayan Edmilson geçen postumun altında yaptığı yorum var,ben görmemiştim onu sabah denk geldim ve baya birşeyler yazdım o konuyla ilgili.Link pls
Bu denizlide fason çıktı
Yok kimse merak etmesin gereken yapılacak falan filan
Dursun buna kaç para sus payı verdi acaba
arkadaş kimsede mi dikkat yok ben sertan nalbant ım deniz e saran samet nalbant,samet in fake üyeliği daha bir kaç haftalık,ben bu yaz üye oldum,hiçbirinizi de tanımam
Senin o yazdığın mesaj benim alıntıyla gösterdiğim postamıydı onu söylesene?Emin değilim onun hesabı olduğuna bundan soruyorum,Eğer onla bağlantın yoksa o atar yaptığın mesaj kimeydi Refiği alıntıladığın?
Leandro Damião está muito perto do Galatasaray.
Tamam o zaman ne bileyim ben soyadınıda görünce sabah yazdığım mesaja latifen yazdın sandım,Refiğide yanlış alıntıladım diyince bir anda merak ettim,o zaman darılma söylediklerime.bjk başkanı Fikret Orman aydı.
ama sen üzerine aldın ya asıl olay bu