Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka geçmiş üyeliğinin ismini söylesen arka çıkacazda söylemiyorsun biraz şüpheli durum takdir edersinki

arkadaş kimsede mi dikkat yok ben sertan nalbant ım deniz e saran samet nalbant,samet in fake üyeliği daha bir kaç haftalık,ben bu yaz üye oldum,hiçbirinizi de tanımam

:D izleyemezsin çünkü deniz in sataştığı adamla benim alakam yok ,modlardan ya da beni bilen arkadaşlardan biri ona anlatırsa memnun olacağım
Senin o yazdığın mesaj benim alıntıyla gösterdiğim postamıydı onu söylesene?Emin değilim onun hesabı olduğuna bundan soruyorum,Eğer onla bağlantın yoksa o atar yaptığın mesaj kimeydi Refiği alıntıladığın?

Tam Vilhena'yı yazacaktım muhabetti geçmiş.Geçen hazırlık maçında izledim adam dozer gibi be kardeşim.Fiziği de gayet iyi. Valla alınırsa on numara iş yapılmış olur.Bu arada maçta da frikikten bir gol yanılmıyorsam bide asist yaptı.

Senin o yazdığın mesaj benim alıntıyla gösterdiğim postamıydı onu söylesene?Emin değilim onun hesabı olduğuna bundan soruyorum,Eğer onla bağlantın yoksa o atar yaptığın mesaj kimeydi Refiği alıntıladığın?

bjk başkanı Fikret Orman aydı.
ama sen üzerine aldın ya asıl olay bu

:red::red:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt