Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
![]()
SA GELiSHME VARMi?
harmeet sigh deyola
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
SA GELiSHME VARMi?
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Vallahi bu takima 2 tane forvet alsınlar devre arasinda çok iyi olur yani baskı kurdugumuzda aslında çok etkili olur kwueke.
Bu sene idare eder gibiyse seneyede mutlaka onla baslar bu capsizlar o yuzden kalsin.Nakoulma'yı alıp hiç riske girmesek bu sene idare eder gibi.
Zaten biz çok pozisyona giriyoruz hayvani bir santrafor istiyorum artık.kweuke'nin önde tutacagı toplar ile merkez ve kanatlar daha fazla hücum bölgesinde konumlanacaktır.
kweuke selcuk-donk'a bile cok gol attırır.
tıpkı elmander'in selcuk-melo'ya kariyer patlaması yaptırdıgı gibi..
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Zaten biz çok pozisyona giriyoruz hayvani bir santrafor istiyorum artık.
arkadaşlar linnes camiamıza hayırlı uğurlu ossun tekrardan
kap açıklamasını gireyim buraya
oyunucunun klubü moldeye bonservis bedeli için 2 milyon € verilirken
oyunucuya her bir yıl için 1 milyon € garanti ücret ödenicektir .
martin benitezi alacaz abi kanada galiba,arjantinli bi velet.8 milyon avro diyolar ama yalan herhalde ..taş çatlasa 2-3 milyon avro veririz.
Umut 1.86
Burak 1.88
Hayvaniden kastim sen boy olarak algıladın sanirim yere sağlam basmak hava toplarinda iyi güçlü sırtina alip gidebilecek forvet tarzı her boyu uzu olan hayvani olmuyor.Umut 1.86
Burak 1.88