Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videolarına bakılırsa osmanlı'daki n'diaye tarzı bir adam. oda iskandinav liginden gelmisti zaten.

iskandinav kökenli topcuları seviyom, adamların mücadele gücü cok yüksek oluyor.

bu arkadas normal seviye bir oyuncu olsa gene süper lig şartlarında sırıtmaz gibi ama 10 numara olmaz kardes, Sneijder'i sol kanatta oynatan hocayı cok pis söverim bu dakikadan sonra..

Zaten günümüz hocalara sövmekle geçiyor. Denizliyede sövmeye mecbur kalırız. Bizim için ütopik bişey değil

Singh direk 11 de oynamaya geliyor diye açıklama yaptılar da ben mi kaçırdım?

Moldenin normal şutları iyi ortasahası Selçuk'u kesebilecek bi adam değil.Rotasyon için free bi adam işte

Singh denen oyuncunun sözleşmesi bitmiş Molde ile sanirim. Tanimiyorum. Önce önemli yerlere oyuncu alsinlar. SOnra Singh'i düşünürüz.

kweuke değilde rodallega daha etkili olur sanki bizde oyun stili olarak ama kweukeyede hayır demem.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Tam aksine Rodalleganın vuruşları daha klas ama önüne atınca daha etkili Kweuke daha güçlü fizikli topu atınca ping pong gibi geri döndürmez tutar saklar

Rotasyon icin topcu ala ala bi hal olduk

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

He bu arada şu bi gerçekki Kazım Kazım bile şu santrafor rotasyonundan daha iyi katkı sağlar Kweuke de Rodallega da iyi katkı sağlar ama biz Burak'ı yedek bırakıcak adam arıyoruz.

Anadoludan aldığın herhangi bir adam veya yurt dışından aldığın henüz isim yapmamış genç bi adama Burakı kestirtmezler bu ülkede.

Burakı ikiyken bir Umutu 3 ken 2. Forvet yaptırdıkları gibi . O yüzden Corneliuslar onlar bunlar hikaye.

Boşu boşuna Adebayor veya ne bilim Remy demiyoruz

Sing ide alalım da emreyi postayacaklar herhalm

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt