Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5m avro verseler sasirmam açikçasi

zaten yillardir anadolu kulüpler tarafindan kaziklaniyoruz

Damio son 4 yilda savunmanin yumusak yapildigi liginde 104 macta 22 gol atmis biri.

Senede o yumusak ligde 5.5 gol ortalamasi var! :)

Heee gelisir vs bilemem. Ama risk buyuk.

Bizim buradaki Eintracht Frankfurt bile 2 transferini hemen bitirdi, bir de bu hafta stoper gelecek ve transferi bitirecekler.

Siz hala transfer dönemi resmen acilmadan adam alinmaz diyorsunuz. Bosta olan Damiao'yu bile getiremeyeceklerini düsünüyorum nedense.

Yillik 2 milyon euro garanti para ve 3 yillik sözlesmeye normalde baliklama atlamasi lazim bunun.

damiao falan geçiniz bunları. brezilya gibi savunma yapılmayan yumuşak ligde gol atamayan adammı atacak burda golleri. gitsinler rizeyle anlaşıp emre vitaminsizine karşılık kweuke yi alsınlar

Ayrica kasarlanmis ölü bir forvet gelsin.Klose,Kuranyi,Berbatov olabilir. Bu ligde her zaman sene de 20 golu vardır bu adamlarin. Ayakta duramayan sakat Gomez ligi aglatiyor.

Damio son 4 yilda savunmanin yumusak yapildigi liginde 104 macta 22 gol atmis biri.

Senede o yumusak ligde 5.5 gol ortalamasi var! :)

Heee gelisir vs bilemem. Ama risk buyuk.

Milli Takımın forvetinde 35 yaşındaki Ricardo Oliviera var. O kadar kötüler forvet hattında. Damiao isteyenlerin kafası iyi.

damiao falan geçiniz bunları. brezilya gibi savunma yapılmayan yumuşak ligde gol atamayan adammı atacak burda golleri. gitsinler rizeyle anlaşıp emre vitaminsizine karşılık kweuke yi alsınlar

Tamam Damiao cok iyi bir tercih degil ancak Kweuke ile karsilastirmak komik olmus. Bu adam Brezilya milli takimina as forvet olarak yukselmis, Avrupa takimlari tarafindan istenmis bir adam. Kweuke'nin ne basarisi var? Ayrica Brezilya ligi bizim ligden daha iyi bir lig. O gol sayilari bizim gibi devamli atak oynayan bir takimda cok daha yuksek olur. Gene de ben bizim cok daha iyi bir forvete ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum.

Tamam Damiao cok iyi bir tercih degil ancak Kweuke ile karsilastirmak komik olmus. Bu adam Brezilya milli takimina as forvet olarak yukselmis, Avrupa takimlari tarafindan istenmis bir adam. Kweuke'nin ne basarisi var? Ayrica Brezilya ligi bizim ligden daha iyi bir lig. O gol sayilari bizim gibi devamli atak oynayan bir takimda cok daha yuksek olur. Gene de ben bizim cok daha iyi bir forvete ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum.

Brezilya'nın forvet hattında Jo bile oynadı geçiniz. Kweuke şu haliyle çok daha iyidir. Buldozer gibi.

Emre Colak in 20 yasindaki hali gibi ozetleyebilirim, tabiki kendini futbola verirse ve isini ciddiye alirsa iyi bir topcu olabilir ama suanki durumu pek umit vaad etmiyor. Yasi henuz genc oldugu icin bu risk alinabilir elbet ama sozlesmesi bittigi icin en fazla 2.5 milyon euro verirdim.

Emre Çolak ın 20 yaşındaki hali =25 yaşındaki hali=30 yaşındaki hali vs...

Damiaoyu alacaksan kanadın Yasin olamaz. Podolski gibi skorer bir adam + Podolski den farklı olarak da yardiran bir adam alman lazım. Atıf Sesu bile olur Yasin olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt