Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
2.5m avro verseler sasirmam açikçasi
zaten yillardir anadolu kulüpler tarafindan kaziklaniyoruz
zaten yillardir anadolu kulüpler tarafindan kaziklaniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence malız ve vericez
yok yaw joseyi belese carolu 1.5a poldiyi 2.5a mi ne aldilar
donka 2.5 vermezler hatta takas gelebilir, i says
umutu vermem diyor denizli
Vodafone arena aslanlarisiz kimsiniz abi ?
Damio son 4 yilda savunmanin yumusak yapildigi liginde 104 macta 22 gol atmis biri.
Senede o yumusak ligde 5.5 gol ortalamasi var!
Heee gelisir vs bilemem. Ama risk buyuk.
damiao falan geçiniz bunları. brezilya gibi savunma yapılmayan yumuşak ligde gol atamayan adammı atacak burda golleri. gitsinler rizeyle anlaşıp emre vitaminsizine karşılık kweuke yi alsınlar
Ayrica kasarlanmis ölü bir forvet gelsin.Klose,Kuranyi,Berbatov olabilir. Bu ligde her zaman sene de 20 golu vardır bu adamlarin. Ayakta duramayan sakat Gomez ligi aglatiyor.
Tamam Damiao cok iyi bir tercih degil ancak Kweuke ile karsilastirmak komik olmus. Bu adam Brezilya milli takimina as forvet olarak yukselmis, Avrupa takimlari tarafindan istenmis bir adam. Kweuke'nin ne basarisi var? Ayrica Brezilya ligi bizim ligden daha iyi bir lig. O gol sayilari bizim gibi devamli atak oynayan bir takimda cok daha yuksek olur. Gene de ben bizim cok daha iyi bir forvete ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum.
Emre Colak in 20 yasindaki hali gibi ozetleyebilirim, tabiki kendini futbola verirse ve isini ciddiye alirsa iyi bir topcu olabilir ama suanki durumu pek umit vaad etmiyor. Yasi henuz genc oldugu icin bu risk alinabilir elbet ama sozlesmesi bittigi icin en fazla 2.5 milyon euro verirdim.
Brezilya'nın forvet hattında Jo bile oynadı geçiniz. Kweuke şu haliyle çok daha iyidir. Buldozer gibi.