- 12 Temmuz 2009
- 60.799
- 24.152
- 2.968
otellerin alev alsin dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buca hocası demişti :d
İkiside olur aslindaHangisini![]()
Pazartesi ye kadar bir gelisme beklenmiyor,yönetim sanki ters köse transferler yapacak gibi geliyor bana..ama bizi mutlu edecek transferlermi olur onu bilmiyorum,aslinda yönetimde biraz akilli insanlar olsa hic transfer yapmadan,sadece kulüpten milyonlar kazanan asalak oyunculari göndererek bile taraftari yanlarina alirlar sezon sonundada 6-7 tane kaliteli transferle kulübün önünü acarlar ama nerde??
Dedim en azından bi duyum filan olur.Bu Edmilson muhabbetin de Aydın kardeşimiz beni bile beklentiye soktu.Gelmesse eğer kulağını çınlatacam.![]()
Dursun'u bana bırak o zaman.![]()
![]()
Helal ulan Dursun
Allahim sana geliyorum affet.Denizli, son günlerde medyaya da yansıyan Burak’la ilgili haberlerin oyuncusuna ve takıma zarar verdiğini belirtip “Burak bizim en önemli futbolcularımızın başında geliyor. Bu tartışmalar ve haberler, önce Burak’ı sonra da bizi olumsuz etkiler. Ben Burak Yılmaz’ın satılmasını asla istemiyorum” diye konuştu.
Sakatlığının üstüne satış spekülasyonlarının da çıkması Kral(?)’ın keyfini iyice kaçırdı. Burak’la görüşen Denizli’nin, “Bunlara kafanı takma. Sana çok ihtiyacımız var. Bir an önce iyileş” şeklinde öğrencisine moral verdiği bildirildi.
edmilson gelirse cenk ergün degil aydin aslan sayesinde gelecek
not ediniz
Salon takımından ümit karan evren ve ergünü alalım umut tarık jemi verelim hem bizim puan durumu değişir hemde onların ciddiyim çok ciddiyim
Yalnız Ümit bitmiş