Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazartesi ye kadar bir gelisme beklenmiyor,yönetim sanki ters köse transferler yapacak gibi geliyor bana..ama bizi mutlu edecek transferlermi olur onu bilmiyorum,aslinda yönetimde biraz akilli insanlar olsa hic transfer yapmadan,sadece kulüpten milyonlar kazanan asalak oyunculari göndererek bile taraftari yanlarina alirlar sezon sonundada 6-7 tane kaliteli transferle kulübün önünü acarlar ama nerde??

Geçen isimler arasında istemediğim futbolcular İmmobile ve Rjhin.Diğerlerinden kim gelirse gelsin kabulümdür.

City denayeri 5m verse (hayal tabi) dursun onuda alamaz bu herif varken bizden bir b.k olmaz ol-maz

CXwFHEjW8AAgTdh.jpg

Helal ulan Dursun

Denizli, son günlerde medyaya da yansıyan Burak’la ilgili haberlerin oyuncusuna ve takıma zarar verdiğini belirtip “Burak bizim en önemli futbolcularımızın başında geliyor. Bu tartışmalar ve haberler, önce Burak’ı sonra da bizi olumsuz etkiler. Ben Burak Yılmaz’ın satılmasını asla istemiyorum” diye konuştu.
Sakatlığının üstüne satış spekülasyonlarının da çıkması Kral(?)’ın keyfini iyice kaçırdı. Burak’la görüşen Denizli’nin, “Bunlara kafanı takma. Sana çok ihtiyacımız var. Bir an önce iyileş” şeklinde öğrencisine moral verdiği bildirildi.

edmilson gelirse cenk ergün degil aydin aslan sayesinde gelecek

not ediniz

Denizli, son günlerde medyaya da yansıyan Burak’la ilgili haberlerin oyuncusuna ve takıma zarar verdiğini belirtip “Burak bizim en önemli futbolcularımızın başında geliyor. Bu tartışmalar ve haberler, önce Burak’ı sonra da bizi olumsuz etkiler. Ben Burak Yılmaz’ın satılmasını asla istemiyorum” diye konuştu.
Sakatlığının üstüne satış spekülasyonlarının da çıkması Kral(?)’ın keyfini iyice kaçırdı. Burak’la görüşen Denizli’nin, “Bunlara kafanı takma. Sana çok ihtiyacımız var. Bir an önce iyileş” şeklinde öğrencisine moral verdiği bildirildi.
Allahim sana geliyorum affet.

Son durum hakkında kısaca bilgi verecek bir arkadaş var mı? Kim geliyor kim gidiyor?

Muslera

Wiel chedj denayer carole

Selcuk Donk

Poldi Sneijder edmilson

Pato

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt