İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 1.123
Muslera
Wiel chedj denayer carole
Selcuk Donk
Poldi Sneijder edmilson
Pato
Tamam uyan artık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Wiel chedj denayer carole
Selcuk Donk
Poldi Sneijder edmilson
Pato
Pazartesi ye kadar bir gelisme beklenmiyor,yönetim sanki ters köse transferler yapacak gibi geliyor bana..ama bizi mutlu edecek transferlermi olur onu bilmiyorum,aslinda yönetimde biraz akilli insanlar olsa hic transfer yapmadan,sadece kulüpten milyonlar kazanan asalak oyunculari göndererek bile taraftari yanlarina alirlar sezon sonundada 6-7 tane kaliteli transferle kulübün önünü acarlar ama nerde??
Yalnız Ümit bitmiş
adam danca konusmus resmen. de kommende dagehttps://twitter.com/MikeVerweij/status/683429889505144833
gelecek günlerde Hollandali abimiz duym verecek herhal
SA arkadaşlar
Edmilson'dan vazgeçilmiş
Eneramoya yönelmişiz
noldu pürüz mü var
Donunu alamazmışız
dursun birazda capsiz hamzanin oyununa geldi bence...otelciden baskan olursa buda normal,3 kupa sarhoslugundan ne yönetim nede hamza gercekleri göremedi,taraftar farkindaydi ama pek kulak asmadilar simdi farkina vardi dursun ama biraz gec oldu ati alan üsküdara vardi bile,simdide tepkilerden dolayi alelacele yapilacak transferler insallah zarar vermez yoksa sezon sonu yine birsürü cöpü kiraya vermeye bakariz...gerci biz sözlesmesi biten oyuncunun kontratini uzatip yine kiralayan bir kulübüz saka gibiRenktas düşündüğün cok doğru ama dursun yazin kendini ispatladi koskoca 4 ay vardi mayista ligler bitti agustosta basladi ve trasferlerden 1 tanesi oynuyor sadece podoslki 15 20 gunde birseyler beklemek olacaksada yerinde transferler olucagini ummak hayal gibi geliyor
Zlatan'ın Menajeri Mino Raiola '' Zlatan,sezon sonunda serbest kalmak istiyor.Masada bir çok teklif var ama henüz karar vermedik ''
Hayri Cund Osman Uzdu Şükrü ERDENSteven Gerard : ''Boş zamanlarımı Sopranos dizisini izleyerek geçirdiğim için pişmanım.Antrenörlük kursuna gitmeliydim.
dursun birazda capsiz hamzanin oyununa geldi bence...otelciden baskan olursa buda normal,3 kupa sarhoslugundan ne yönetim nede hamza gercekleri göremedi,taraftar farkindaydi ama pek kulak asmadilar simdi farkina vardi dursun ama biraz gec oldu ati alan üsküdara vardi bile,simdide tepkilerden dolayi alelacele yapilacak transferler insallah zarar vermez yoksa sezon sonu yine birsürü cöpü kiraya vermeye bakariz...gerci biz sözlesmesi biten oyuncunun kontratini uzatip yine kiralayan bir kulübüz saka gibibirde 5 senedir kiraya verdigimiz oyunculara bakiyorum hala 2.3 senelik sözlesmeleri var ulan sanki katolik nikahi yapmislar adamlarla sanirsin messi ronaldo elinden kacar diye korkuyorlar....