Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Adnan Polat nasil bir hiyar arkadas. Ne yüzle hala konusuyor. Insan utanir biraz ona buna bok atarken.

Şimdi tv de eski başkanı izliyorum, mevcut başkan zaten malum. Kulübe başkan olma kriteri nedir acaba?

Grosskreutz kesin olarak stuttgartda

~tap

Hadi Bruma su an çok ust düzey değil anladıktan Tannaneyi isteyen bir kulüp Bruma'yi neden yollar ve opsiyonu inş kullanırlar diye dua etmeye başlar.

Carole güvenip Telles'i satmak neyin kafasıdır.

Bu maç özelinde konusmuyorum, her ikisininde göndererek yanlış yaptık.

Telles-Bruma-Denayer-Edmilson-Menuier/wiel- Donk- Adriano/immobile- Sneijder- Podolski- Ched- Muslera

İyi bir kadro kurardik.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Adnan Polat'ın liseliler Hakkı'nda söyledikleri sonuna kadar doğru bizim bu liselilerden kurtulmamız lazım

Ne kadar igrenc herif varsa toplanmis programda. Bu Meric de Serdar Ali de hepsi azili Galatasaray düsmani.

Hele hele o Serdar Ali denen hiyar.

Ohh Polat hiyari Ünal baskanin sikeyle ilgili Fenere itham da bulunmasini dogru bulmuyormus.

Sikecilere sikeci demek kadar dogal birsey var mi Adnan bey? Metrise falan da gitmis, Aziz'in yalakasi Adnan.

Ara transfer dönemi de yalan olacak gibi Donku alıp kapatacak bunlar transferi:uyy:

Bruma korkak ve yana-geri oynuyor. Bizim kulüpten dolayı %99. SL'da dikine yardiran adam o kadar basit oynuyor ki artık, gol atmasi aldatıcı yanı. Bir taraftar gibi maçı izliyor oyundayken, aktif olmalı.

Abi Real'i böyle bilmezdim 10-2 nedir lan karşında 9 kişi var herkes kendini göstermeye çalışmış!

neyse bu bi yana James Rodriguez nedir lan öyle :cigara:

Adnan Polat: Emre Belözoğlu geldi dedi ki; "Başkanım ben yurtdışından dönüyorum 3-3.5 Milyon € alıyorum verin G.Saray'a geliyim"

Adnan Polat: "Rijkaard'ı gönderdikten sonra Fatih Terim'e teklif yaptım, kabul etmedi, iki ay sonra Ünal Aysal'la çalıştı."

Terim anlamis senin nasil bi hiyar oldugunu

Ama dogru söyledigi birsey var o da kulübün taraftarlara üyeligi acmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt