Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'ı KÜSTÜRMEYECEK bi golcü almaya çalışıyoruz.. dedi Hamza sığırı...
Şimdi her ne kadar hamza sığırın önde gideni de olsa bu laftan da anlayacağımız üzere takımın prblemlisi ve sorunsalı burak...
Biz bu adamdan kurtulmadan takım içine huzur gelmez..
Pato'yu da alsak İmmobile'yi de alsak SELÇUK ve YASİN pas atmayacak arkadaşının küsmemesi için..
Yasin'in aptal aptal Podolski'ye pas vermemesinin nedeni takım içinide hortlamış olan IRKÇILIK..
Yabancı sınırlaması hazır kalkmışken takım içindeki bu ırkçılığı önlemek çok kolay..
Gönder gitsin selçuk-burak-umut-yasin gibi ikilik çıkaran ırkçı futbolcuları
Kim ne derse desin beşiktaşın transfer politikasını beğeniyorum. Kim yapıyorsa çok iyi beceriyor bu işi.
Kim ne derse desin beşiktaşın transfer politikasını beğeniyorum. Kim yapıyorsa çok iyi beceriyor bu işi.
Spor Gündemi @SporGundemi35 14 sn.14 saniye önce
FLAŞ!
Kevin Großkreutz şu an Stuttgart için Sağlık Kontrolünden geçiyor.
- Stadtanzeiger Dortmund
Şu adamı bile elimizde tutamadık ya helal olsun..
Aynen yabancı oyuncular en azından yerliler gibi elinde patlamıyor.Amrabat,bruma,telles gibi.olsun yine de böyle adamlar alsınlar elimizde patlasa bile satılıyor
İstediklerini yapsınlar 1 ay sonra stadı başlarına yıkarız düzgün transferler yapılmazsa.Lan adamlar 1 mac isligi duyunca oyle yapacagiz boyle yapacagix diye yine hayal sattilar ve yine basarili oldular ya daha bisey demiyorum.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İs isten gectikten sonra stat degil dunya yikilsa ne olacak.İstediklerini yapsınlar 1 ay sonra stadı başlarına yıkarız düzgün transferler yapılmazsa.
Adamlar çapsız ise taraftar bir şey yapamaz.En fazla yürüyüş vs yapılır oda ne kadar etkili olur?İs isten gectikten sonra stat degil dunya yikilsa ne olacak.