Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue ile JPK'yı takaslasak olur aslında. Batuhan da gelsin 0 maaş sadece maç başı ücretle anlaşsınlar böylece yedek forvet yok diyen Denizli Umut'u da Donk takasında kullanabilir böylece. Baya tasarruf yapmış oluruz. Hatta Bilal ile de De Sutter'i takaslasak olur. Sabri'yi de üzerine bedava verelim Hamza'ya.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gross rezil futbolcu bakmayin bi kac turnuvaya gittigine sarbide onlarca sampiyonlar ligi oynadi
kurtuldugumuz iyi oldu takmayin böle karaktersiz birine ihtiyac yok alindiginda ben zaten deli oldum kazmanin tekiydi begenmedigim oyuncuydu!
saydigimiz paralari geri alalim harika bir transfer olur:)
Turnuvaya gitmedi adam kupa kaldırdı. Adama Sabri falan demenin anlamı yok taş gibi topçuydu sakatlığından önce.
douglao
advincula
donk
m'bia
n'diaye
rodallega
lualua
eneramo

seç beğen al

Turnuvaya gitmedi adam kupa kaldırdı. Adama Sabri falan demenin anlamı yok taş gibi topçuydu sakatlığından önce.

Oooo Hakan korkusuz naber ya?

Iyiki Melo gitti di mi cok iyi oldu?

Nasil Semih de super di mi? Gol yedirmiyor bize maasallah !!?

Istatistikler nasil iyi mi bari simdi?

Heeee Hamit de cok iyi di sakatlanmiyordu Melo nun yerini tutardi!! Ben palavra uyduruyordum 3 mac sonra sakatlanacak dedigimde!!

Ama harbi atmisim 3 maci bile goremedi bizim mandra filozofu bu yil!! Ama olsun 4 yildir oynadigi nadir maclar sonrasinda guzel felsefe yapiyordu! ;)

Son düzenleme:
Yukarıdaki renkdas da yazmis,josue ile jpk'yi takas edelim.
Josue daha 25 yaşında.gelsin, en azından derinlik katar.

Josue mesela Sneijder'in yedeği olacak adamdır bence. Ama acil almamız gereken 11 adamları vearken yedeğe adam almak gereksiz.

User Actions
Follow

⭐ ⭐ASYSOKAK ⭐ ⭐@ASYSokak
Dursun Özbek "Salı günü transfer bombaları patlayacak" dediğinden sonra 10.Salıya girildi. (Ağustos 2015)

Gazeteler dursunun verdiği süre bitiyor diye haber yapıyor. Adam traj da düşürdü ligtv yi de baltaladı.

8705028d975249ca9a8ed2285abf1e1f.jpeg

Sabri ve tas gibi sag bek. :asd22:

Son düzenleme:
Kevin anakuzusubkeurtz ,3 milyona gitti diyorlar . Büyük başkanımız Dursun Özbek ,geldiği günden beri transferde hep artılara çıkardı bizi. Sen Varol büyük başkan!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kevin, umarım ki senin de futbol hayatın uzun sürmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

grosskreutzu 3 milyona satmak bile 6 ayı kalan donka 2.5 bonservis ödeme enayiliğini perdelemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt