- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.387
- 5.998
yahu o alex telles hesabı sahte( tabi telles çatır çatır türkçe konuşuyor , tweet atıyorsa bilemicem ) .. bende foruma ilk mesajımı atmış oldum![]()
telles hesabi iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu o alex telles hesabı sahte( tabi telles çatır çatır türkçe konuşuyor , tweet atıyorsa bilemicem ) .. bende foruma ilk mesajımı atmış oldum![]()
ilk mesajında duyum vermelisin rtşyahu o alex telles hesabı sahte( tabi telles çatır çatır türkçe konuşuyor , tweet atıyorsa bilemicem ) .. bende foruma ilk mesajımı atmış oldum![]()
Damiao attı şampiyonluk geldi.Mbia topu kaptı pasını attı Selçuğa.Selçuk ilerliyor sağ tarafta bomboş Edmilson,gördü orayı harika bir pas şimdi top Edmilsonda harika kontrol ve dribbling karşısında Rhodolfo sağından attı solundan geçti çeviriyor içeriye enfes bir pas Damiao klas bir dokunuş ve GOLLLLLLLLLLLLLLL Dakika 90+2 Galatasaray 33.hafta maçında Bjk karşısında 3-2 öne geçiyor ve rakibinin 11 puan gerisinden gelip 1 puan önüne fırlıyor ve tarihi bir geri dönüşe imza atıyor.
![]()
Biz son güne bırakmayalımOyuncu aciklamak icin transfer doneminin acilmasi gerekmiyor. Anlasip imzalat kapa bildir tffye istersen transferin son gunu belgeleri gonder
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damiao attı şampiyonluk geldi.
ilk mesajında duyum vermelisin rtş
bu bir gsc geleneğidir
BUYUR
baya berbat 1 lig
Baya iyi adam gerçekten,1.82 boya rağmen baya uçan kaçan bir adam,tipide oyunuda Neymar reisi andırıyor benim kanım ısındı Edmilsona,alabiliriz umarım.Tannaneden daha isabetli olur açıkçası.
Duyum : Umut Bulut Bursa'da
3 gün önce görülmüş
kizimizi Gamzeyi oglunuz Samete verdik gitti. Caya maya gerek yok