Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu aciklamak icin transfer doneminin acilmasi gerekmiyor. Anlasip imzalat kapa bildir tffye istersen transferin son gunu belgeleri gonder

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbia topu kaptı pasını attı Selçuğa.Selçuk ilerliyor sağ tarafta bomboş Edmilson,gördü orayı harika bir pas şimdi top Edmilsonda harika kontrol ve dribbling karşısında Rhodolfo sağından attı solundan geçti çeviriyor içeriye enfes bir pas Damiao klas bir dokunuş ve GOLLLLLLLLLLLLLLL Dakika 90+2 Galatasaray 33.hafta maçında Bjk karşısında 3-2 öne geçiyor ve rakibinin 11 puan gerisinden gelip 1 puan önüne fırlıyor ve tarihi bir geri dönüşe imza atıyor.
1(8)(1).jpg
Damiao attı şampiyonluk geldi.

Oyuncu aciklamak icin transfer doneminin acilmasi gerekmiyor. Anlasip imzalat kapa bildir tffye istersen transferin son gunu belgeleri gonder

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz son güne bırakmayalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duyum : Umut Bulut Bursa'da

3 gün önce görülmüş

Toplanın duyum veriyorum.

ibrahimovic-gelmeyince-dursun-ozbek-capsleri-patladi-gitti.jpg

uploadfromtaptalk1451679199640.webptwitterda paylaşıldı ama bana fener goy goyu gibi geldi zira onlar isteyip alamamisti

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Ömer Üründül: "Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yarışta şansları eşit. Galatasaray'ın bana göre şansı kalmadı. Barcelona bile 17'de 17 yapamıyor"

:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt