- 9 Ağustos 2011
- 59.666
- 34.271
- 3.558
Trabzon değilMbia kesinlikle katkı sağlar ama Trabzon bırakır mi
Mia bırakıyor
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon değilMbia kesinlikle katkı sağlar ama Trabzon bırakır mi
3 ay önce bedavaya aldıkları ve fifalik olacakları 31 yaşındaki senelik 2.5 milyon garanti ücreti olan adama 4 milyon bonservis verirsek bizden eşşegi olamaz.Trabzon son firsat olarak Mbia'yi iyi paraya GS'ye kitlemek istiyordur herhalde, 4 miylon teklif ederiz kesin, keriziz ya biz.
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 24 dk.24 dakika önce
GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere
![]()
13 retweet23 beğenme
Yanıtla
Retweetle
13
Beğen
23
Daha fazla
16 maç 11 golGALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere oo guzel
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hicmi fm yada fifa oynamadin guzel abicim ya
sanirim 2013'dede wonderkid olmasi lazim renkdassss, sadece fm ve fifadan taniyorum cocuguValla kardeşim fifa oynuyorum ama 2013 mevcut.Bide askerden de yeni geldik sayılır zikredilen kişiyi tanımıyorum.Şimdi videolardan izledim adam çok iyi gözüküyor.
Haller kim yahu forumun futbol ulemaları aydınladsın
GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere oo guzel
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 24 dk.24 dakika önce
GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere
![]()
oyuncuyu daha önce izlemedim ama tipinden anlasilan futbolcuya benziyor. Tarik Camdal gibi ofsayt degil en azindan.
TV8'de yayınlanacak turnuvadaki Galatasaray kadrosu: Ümit Davala Ergün Penbe Hasan Şaş Ümit Karan Hakan Ünsal Ayhan Akman Evren Turhan
Yerli çetesi iş başında yine