Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon son firsat olarak Mbia'yi iyi paraya GS'ye kitlemek istiyordur herhalde, 4 miylon teklif ederiz kesin, keriziz ya biz.
3 ay önce bedavaya aldıkları ve fifalik olacakları 31 yaşındaki senelik 2.5 milyon garanti ücreti olan adama 4 milyon bonservis verirsek bizden eşşegi olamaz.
Bedava gelip 2milyon garanti maç başı 25 e oynuyorsa gelsin aksi zarardan oteye gitmez

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere oo guzel

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• GSG SCOUT@GSG_SCOUT 24 dk.24 dakika önce
    GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere
    CXqjVFVWEAQFJNc.jpg

13 retweet23 beğenme
    Yanıtla

Retweetle
    13

Beğen
    23

Daha fazla

• [h=3][/h]

Kulüpte bi haller bi haller
Neyin peşinde bunlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batdal gibi olmasın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haller kim yahu forumun futbol ulemaları aydınladsın

Yalan haber beyler, Utrecht daha gecen 8 milyonluk telifi red etmisti, 15 istiyorlar. Buyuk ihtimal 10 milyon pound'a Norwich'e gidecek.

Son düzenleme:
Valla kardeşim fifa oynuyorum ama 2013 mevcut.Bide askerden de yeni geldik sayılır zikredilen kişiyi tanımıyorum.Şimdi videolardan izledim adam çok iyi gözüküyor.
sanirim 2013'dede wonderkid olmasi lazim renkdassss, sadece fm ve fifadan taniyorum cocugu :D

Haller yalan haber ama olduki bi gün gelirse yaratıcı gazetelerimiz hemen form dusuklugunda baslık atar

Bi HALLER oldu

Bu istediğimiz Emre Mor içinde aynı , büyük topçu olup kırmızı görse

Emre KIRMIZI.

TV8'de yayınlanacak turnuvadaki Galatasaray kadrosu: Ümit Davala Ergün Penbe Hasan Şaş Ümit Karan Hakan Ünsal Ayhan Akman Evren Turhan

Yerli çetesi iş başında yine

1 sene bizim kadroda bulunan bu evren turhan ne ayaksa sürekli acunun yaninda oldugu icin bu kadroda herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt