- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.514
- 2.898
İnjeee ama gelmez diyorlarhallerderiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnjeee ama gelmez diyorlarhallerderiz
Mbia'yı ben de çok istiyorum. Trabzon havadan 2m € vermek istemeyecektir. Topçuda bu paranın peşine düşmek yerine serbest kalmayı seçecektir. Bu durum oluştuktan sonra temasa geçersek sıkıntısız bir şekilde alabiliriz topçuyu. Tam aradığımız kan
Sağ beke Linnes'i alabilme şansımız var mı acaba?
Zaten bu yaz transfer döneminde o B+ bir takıma gider en kötü ihtimalle.
yapamazsin. Adamlar sadece lige cikarak 50 Mio euro aliyorlar. Üstelik BPL
A.s duyum verceg gibi bir giriş oldu bu
aynen sebastien halleri aldık h.oA.s duyum verceg gibi bir giriş oldu bu
A.s duyum verceg gibi bir giriş oldu bu
arkadaşlar galatasaray taraftarı ne isterse o oluyor
Arkadaşlar tanımadığım hiç bir oyuncuya iyi kötü demem ama Hollanda'dan çıkan forvetlerin %90'ının gol ve asist istatistiklerini 2'ye hatta 3'e bölerek düşünün. Bir misalle size izah edeyim.
Oyuncumuzun adı mesela Zakarria Haller Tanmanem olsun. Bu oyuncu Heerenven'de oynasın farz-ı mahal. 30 maçta 27 gol 12 asisti olan kanat forvet ya da santrafor bir arkadaşımız. Şimdi bu arkadaşımızın deniz seviyesinde(malum hollanda da yer yer rakım eksilerde) yani NŞA'da yani ceteris paribus istatistikleri yaklaşık olarak 30 maçta 9-10 gol 3-4 asisttir.
%90 dedim değil mi? Peki ya diğer %10. Bunlar ise genellikle 'van'gillerden olurlar. Van Basten, Van Nistelrooy, Van Persie vb.
müspet ivme kazanmış durumdayız her açıdan an itibariyle