Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia'yı ben de çok istiyorum. Trabzon havadan 2m € vermek istemeyecektir. Topçuda bu paranın peşine düşmek yerine serbest kalmayı seçecektir. Bu durum oluştuktan sonra temasa geçersek sıkıntısız bir şekilde alabiliriz topçuyu. Tam aradığımız kan

Haller'i alacak vizyon yok bizim yönetimde,taraftar bruma muamelesi yapacağından o vizyona sahip taraftar da pek yok

(fransa altyapılı hollanda da gol yağdıran forvet)

Son düzenleme:
Mbia'yı ben de çok istiyorum. Trabzon havadan 2m € vermek istemeyecektir. Topçuda bu paranın peşine düşmek yerine serbest kalmayı seçecektir. Bu durum oluştuktan sonra temasa geçersek sıkıntısız bir şekilde alabiliriz topçuyu. Tam aradığımız kan

Öyle s**imsonik bi madde koyarak alıcaksak hiç almayalım daha iyi zaten geç ödüyoruz maaşları.

Arkadaşlar tanımadığım hiç bir oyuncuya iyi kötü demem ama Hollanda'dan çıkan forvetlerin %90'ının gol ve asist istatistiklerini 2'ye hatta 3'e bölerek düşünün. Bir misalle size izah edeyim.

Oyuncumuzun adı mesela Zakarria Haller Tanmanem olsun. Bu oyuncu Heerenven'de oynasın farz-ı mahal. 30 maçta 27 gol 12 asisti olan kanat forvet ya da santrafor bir arkadaşımız. Şimdi bu arkadaşımızın deniz seviyesinde(malum hollanda da yer yer rakım eksilerde) yani NŞA'da yani ceteris paribus istatistikleri yaklaşık olarak 30 maçta 9-10 gol 3-4 asisttir.

%90 dedim değil mi? Peki ya diğer %10. Bunlar ise genellikle 'van'gillerden olurlar. Van Basten, Van Nistelrooy, Van Persie vb.

arkadaşlar galatasaray taraftarı ne isterse o oluyor

müspet ivme kazanmış durumdayız her açıdan an itibariyle

arkadaşlar galatasaray taraftarı ne isterse o oluyor

mustada denizlinin takımı gençleştirmeden kastı haller gibi oyuncularmı

bize direk katkı sağlayacak forvet lazım haller gelecek açısından iyi olur ama şuanlık için gereksiz bir hamle bence

Arkadaşlar tanımadığım hiç bir oyuncuya iyi kötü demem ama Hollanda'dan çıkan forvetlerin %90'ının gol ve asist istatistiklerini 2'ye hatta 3'e bölerek düşünün. Bir misalle size izah edeyim.

Oyuncumuzun adı mesela Zakarria Haller Tanmanem olsun. Bu oyuncu Heerenven'de oynasın farz-ı mahal. 30 maçta 27 gol 12 asisti olan kanat forvet ya da santrafor bir arkadaşımız. Şimdi bu arkadaşımızın deniz seviyesinde(malum hollanda da yer yer rakım eksilerde) yani NŞA'da yani ceteris paribus istatistikleri yaklaşık olarak 30 maçta 9-10 gol 3-4 asisttir.

%90 dedim değil mi? Peki ya diğer %10. Bunlar ise genellikle 'van'gillerden olurlar. Van Basten, Van Nistelrooy, Van Persie vb.

Bu kardeşimiz Auxerre altyapısında ezbere konuşmayın,altyapısı iyi bir oyuncu Haller ayrıca bize yedirmezler 8den aşağı alamayız

ne zaman gelecek adamlarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt