Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza ile sezon başı görüştüğümde ona şunları söyledim: Hamzacığım Allah’ın izni ile çok başarılı oldun. Üç kupa aldın. Fakat her zaman bu böyle olmaz. Kadron yetersiz. En az dört kaliteli oyuncu alman lazım. O da bana “abi yönetimin bütçesi kısıtlı, fazla para harcayamayız” dedi. Ben de ‘takım başarısız olursa ilk gidecek hoca olur. Yönetime bir şey olmaz’ dedim. Maalesef ilk giden Hamza Hoca oldu. Ülkemizin öz evlatları Türk futboluna çok şeyler katacak iken böyle yöneticiler yüzünden hiç ummadıkları anda gidiyorlar, yazık.”

:) .

Ulan hurma ib.esi bile ts gibi bir takıma iyi oyuncular getirdi biz ne kadar çapsız bir yönetim kadrosu ile çalışıyoruz yav Allah belamızı vermiş resmen ben ömrümde yaşamadım böyle birşey

Sırf Candreva ve Felipe Anderson'u satmak istese 60M kazanır. Tarihçesi bizden çok daha iyi. Bizde potansiyel var ama kullanamıyoruz.
Futbolcu satmak ile büyük kulüp olunmuyor ki. Tarihleride öyle iyi değil başarı konusunda. 2 şampiyonlukları var sadece ve 1 tane kupalar galibiyet Avrupa kupaları kazana bilmişler.
İngiltere 2ci ligde Olan takımlar var ki çok daha üstün başarıları var. Onlarda büyüklüğünü yitirmiştir ama sonuçta.
Lazio marka tanilan bir Avrupa kulübü ama büyük asla değil.

Futbolcu satmak ile büyük kulüp olunmuyor ki. Tarihleride öyle iyi değil başarı konusunda. 2 şampiyonlukları var sadece ve 1 tane kupalar galibiyet Avrupa kupaları kazana bilmişler.
İngiltere 2ci ligde Olan takımlar var ki çok daha üstün başarıları var. Onlarda büyüklüğünü yitirmiştir ama sonuçta.

Kendi kendine çelişmişsin :red:

dirini takan yok kazma,ölüne küfür ettirme şimdi

Refik yanlış yerden alıntılamışım,foruma adapte olamadık
Sanane çakma üyelik,git asıl üyeliğinle gel hırt.
bu mesaja mı yazdın bunu adam akıllı cevap ver.Eğer bu mesajaysa aferin hakiki hesabınla gelmişsin sözümü dinlemişsin hıyar hıyar mesajlar atıp duruyordun çakma hesabınla forumda dünden beri gel bakalım şimdi.​

https://www.gscimbom.com/forum/report.php?p=8153165

veron, nedved, mendieta, cladio lopez, crespo, stankoviç, stam, nesta, peruzzi varken lazio büyüktü

şuan orta sıra 1 italyan takımı

kaldı ki biz bunların babaları her dönem ezdik

problem yok arkadaşlar

Sanane çakma üyelik,git asıl üyeliğinle gel hırt.
bu mesaja mı yazdın bunu adam akıllı cevap ver.Eğer bu mesajaysa aferin hakiki hesabınla gelmişsin sözümü dinlemişsin hıyar hıyar mesajlar atıp duruyordun çakma hesabınla forumda dünden beri gel bakalım şimdi.​

https://www.gscimbom.com/forum/report.php?p=8153165

dikkatsizliğine veriyor ve bir şey demiyorum.isimleri iyice oku.o çakma üyelik benim soyadımı kullanıyor

Şaka mı bu? Lazio'yu dünyada kime sorsan tanır. Nedved,Stam,Nesta,Crespo,Veron'lu dönemi hatırlayan herkes ne kadar büyük olduğunu bilir. İtalya'nın Bursaspor'u bile bizden güçlü demek ki.

CD_9ztZUUAAl3t4.jpg

Lazionun geliri 70-80 milyon euro. İtalyada vergiler yüksek. Buna karsin adamlarin kurdugu kadro ortada. De Vrij, Biglia, Milinko-Savic,Candreva, Felipe Anderson, Keitayi satsalar, rahat 150-200 milyon euro gelir elde ederler.

Şaka mı bu? Lazio'yu dünyada kime sorsan tanır. Nedved,Stam,Nesta,Crespo,Veron'lu dönemi hatırlayan herkes ne kadar büyük olduğunu bilir. İtalya'nın Bursaspor'u bile bizden güçlü demek ki.
100 küsür futbol tarihlerinde 1-2 yıl bir jenerasyon yakalamış adamlar şans eseri ile. O saydığın klas adamları tuta bilmiş mi kadrosunda o çok büyük dediğin takım yoksa asıl büyükler gelip kapmış mı adamları?
Aynı bursa fenere transfer olayı gibi ve evet bursa oranın demek ki.
Oranın burası bizimle denk az çok genelikle kadro gücü ile maalesef, evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt