Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın renktaşım kesin olarak kefil misin bu adama? Bak forum takip ediliyor, vebal altında kalırsın. Gencecik delikanlısın yakma başını. Nedir bu adamın olayı ?Taraftarı beğenmiştir
Nerden bilsin Allahın Bursasını
2 milyon avro birde bonservisi
Merak ediyorum ne kaybederiz ?
Edmilson yıllık kaç veririz acaba ?
ulan aydın emre utkucana yolladın adamı o da gitti hamzaya anlattı şimdi bursadan transfer çalımı yiyeceğiz sayende
Yok donk'a para lazım, bırak böyle işe yarayacak zencileri bize TRyi bilen Adam lazım(!)
,yıllık 750 bin euro ver takla atar
Rıdvan Dilmen'e göre ilk yarının en iyi 11'i: Volkan Demirel, Gökhan, Douglao, Titi, Hasan Ali, M.Topal, Atiba, Visca, Oğuzhan, Nani, Gomez.
1 tane Galatasaraylı yok kaleye Muslerayı bile yazamamış fanatik ezik
bu adamı biz maximum 5m euroya alırız piyasa değeri 8-10 civarı
Sayın renktaşım kesin olarak kefil misin bu adama? Bak forum takip ediliyor, vebal altında kalırsın. Gencecik delikanlısın yakma başını. Nedir bu adamın olayı ?
Niye kefil olayım 2 milyon avroyu bana kitleyeceğinz dimi çakallar
Bu arada yeni tasarimi yapan arkadasa elestirim olacak. Secili sayfanin acik gri renk olmasi hangi akla hizmet ediyor? Acik gri ile beyaz kalibre edilmemis monitorlerde asagi yukari ayni renk. Onemsiz bir detay gibi ancak bence cok onemli.
kefil ol bence bu çocuk gelse iş yapar, hadi diyelim tutmadı rezil oldu sırf şirin tipi yüzünden forumda kimse eleştirmezrahat ol
Bir çok maçını izlediğim için iş yapacağını biliyorum
Çalım yeteğeni olan tempolu bir oyuncu
Defansı biraz zayıf.Birde Q7 tarzı biraz bencil ama burada çok sevilir