Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma patlarsa o opsiyonu koyanı kulüpten ihraç etsinler

Brumanın gol atmasına aldanmayın. Oyun içi devamlılığı etkisi çok değil. Ha 5 tane yasin eder orası ayrı.

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulen koskoca 45 dakikayı izledim top bile gelmedi doğru düzgün maçı kapattım attımı bruma :D

bu kadar keyifsiz bir forum hatırlamıyorum.

insanda heyecan bırakmadılar.

Kadir cetincali kadar şark kurnazi adam görmedim. Ulan hamza gorevdeyken yapmadığı yalakalik kalmadı şimdi arkasından sallıyor taraftara şirin görünmek için.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine saçma sapan oyuncuları alıp takımı yabancı çöplerle dolduracaklarını. Van rhjin ve Tannane nedir arkadaş ikisidd elimizde patlar.

Adriano-Rode-wiel-edmilson-Donk

Şunları alın ikinci yarı rahat bi maç izleyelim.

Denayer'i de takıma monte et.

Kevin kalsa iyi olurdu ama sanırım gidiyor.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HH nasıl sneijderin pres yapıp geriden top yaparak çıkmasını istiyorsa real sociadad tt de brumanın tehlike li bölgede kalmasını oralarda top almasını bekliyor olabilir. HH ile 3 şampiyonluk kazanmış olabiliriz fakat bu krılma döneminde takımın içine etmiştir. 35 yıllık yaşamımda takıma bu kadar zarar veren teknik adam görmedim. Bizde bu dönemde transfer forumunda sinir harbi yaşıyorsak dengesiz adamın teki yüzündendir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun kesin şu an sıçıyordur g.tünü silerken elini b.ka bulaştırmıştır.

Bu ceza olayı doğru bence yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz abuk subuk adamlar sözleşmesi biten stoperden bozma bir adama 2,5m vs. Sonumuz hiç ama hiç iyi değil malesef ...

Bruma' nin asil mevkisu sol acik ama bizde bjk maci haric hic asil mevkisinde oynatilmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt