Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanneneye karşıyımda Edmilson Juniora değilim. O tarz bi adamı denemekte fayda var. Ama Tannanenin balon olduğu açık belli. Edmilsonu alalım

Immobile yada Adriano
Meunier yada Wiel
Edmilson ve Rode
Donk geldi diyelim
Denayer'i de 2.yarı daha çok oynatırsın.

Eren ile Umut'u bir şekilde takas yollarını araştır.
Burak'a teklif veren ilk takıma sat.

Emre Ç. yi Rize istiyorsa(olma ihtimali düşük gibi ama olsun) Kweuke hamlesi yap. Yedek olarak işimize yarar.

Sneijder'in durumu ciddiyse Josue uygunsa işimizi görür bir süre.

Aslında doğru düşünüp bir kaç hamle yapsak kadro toparlanır ama yine gidecekler Rhijn ve Tannane gibi yetersiz oyuncuları alıp getirecekler.

SON DAKİKA: Antalyaspor Gana'lı Yıldız Michael Essien ile Prensip'te Anlaştı.
Trabzonspor, M'Bia ile tekrar anlaştı M'Bia ücretinde indirime gitti.
TS Yönetimi, Lucescu ile anlaşmaya vardı.
[@NurgulGunaydin
Haydi geçmiş olsun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gene mok gibi sezon

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

O zaman oda ......gitsin...

Türkiye liginde rakiplerini transfer hakkını kullandığı halde ezemeyen td , td diye gezinmesin ortalıkta...

Denizli korkudan atletico maçına çıkmadığı an bitti benim gözümde bitti emeklilik ikramiyesi için gelmiş takıma.Geldiği günden beri yaptığı tek olumlu olay chedi ortada denemek gerisi aynı hamza zerre fark yok.Takım çok yaşlı gençleştirmek lazım diyip joseyi , sinanı , tarıkı kesiyo umutu , semihi , burakı el üstünde tutuyo göndertmiyo bizim maçta orta sahayı elini kolunu sallayarak geçtiği için donku alıyo ilk iş sanki tek ön libero donk kalmış dünyada tamam donk alınır alınmaz değil ama 2.5 milyon nedir hele ki 6 ay kalmış sözleşmesinin bitmesine.

2016 yılı bize ızdırap olur bunlar iyi günlerimiz bu çapsızlar gitmeden bize huzur yok UEFA dan ceza mı yeriz men mi alırız hiçbirşey belli değil yada haberi geldi açıklamıyorlar saçma salak adamları toplayacaklar yine..

SON DAKİKA: Antalyaspor Gana'lı Yıldız Michael Essien ile Prensip'te Anlaştı.
Trabzonspor, M'Bia ile tekrar anlaştı M'Bia ücretinde indirime gitti.
TS Yönetimi, Lucescu ile anlaşmaya vardı.
[@NurgulGunaydin
Haydi geçmiş olsun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoayda
antalya meselesi kesin yalan.
diğerlerinin de yalan olmasını temenni ediyorum.
özellikle mbia meselesi. gerçi oda yalandır büyük ihtimal. adam parasının ödenmediği her güne faiz koydurtmus sözlesmeye, para bu adamın vazgeçilmezi belli ki, bunca seyin üzerine dönüp bide indirime gitmez.

lucescu da pek inandırıcı değil.

kısacası asparagas haber
de ben niye bu kadar uzattım bilemedim.

dursun ve yanındaki keneler hocanın istyedigi adamları alamazlarsa ve denizli istifa ederse işte ve bu çapsızların pisliklerini bir bir anlatırsa

denizli o zaman gözümde büyür

Gecende dedim. Eger Edmilson'u ciddi ciddi istiyor ve Gent'in elinden alamiyorsak ciddi bir reform lazim bizim camiaya...

Kapatalim dukkani...

edmilson gelsin de aydin rahatlasin artik

çocuk haftalardir edmilson yaza yaza 40 yil yaşlandi

Arkadaşım o zaman da anlama kıtlığı çekiyordun hala öylesin. Melo takımın en çok kazananlar sınıfındaydı ve o kadar fark yaratmıyordu son 2 sezonunda. Sneijder kadar para alıp Bilal kadar iş yaparsan eleştiririm doğal olarak.
Banko 11 dediğin adam maçların yarisinda cezali zaten.
Donk'la da fiyat karşılaştırma Donk da Melo'nun aldığının yarısını alacak. Ayrıca Melo'nun ilk iki sezonu gibi olmaz da son sezon oynadiği futboldan iyi oynayacağı kesin. Yaş farkını da bıraktım.
Dursun Özbek çok hata yaptı ama Melo'yu satmak yaptığı az sayıda başarıdan birisi.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok sneijder kadar kazanmiyordu Melo. Hamit kadar kazaniyordu!! Hani su senin Melo nun yerini tutar dedigin hastanede yatarak zengin olan mr. Rizik!!

Melo gecen sene ameliyattan dondu 7 mac sifir gol yedi takim o yokken her mac gol yerken!! Melo aldigi paranin karsiligini odedi hep.

Darisi tarik, hamit, semih, umut, sabri, burak, olcan , bilal, jem gibilerinin basina!

Sen bekle olur olur Donk tutar melonun yerini!!

Muthis bir futbol bilgin var, ongorulerin kusursuz! ;) "Semih gol yedirmez , semih sakatlanmiyor, melo bisey yapmiyor, hamit sakatlanmaz ve melonun boslugunu doldurur!!" :)

Yeni ongorulerin, istatistiklerin varsa onlari da bildir de eglenelim gercekten.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt