Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
STVV T.D'ü : Edmilson giderse bütün ihtimalleri göz önünde bulunduracağız.Onun pozisyonunda oynayan başka bir oyuncu bakacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecende dedim. Eger Edmilson'u ciddi ciddi istiyor ve Gent'in elinden alamiyorsak ciddi bir reform lazim bizim camiaya...
Kapatalim dukkani...
verelim ontiveroyu işteSTVV T.D'ü : Edmilson giderse bütün ihtimalleri göz önünde bulunduracağız.Onun pozisyonunda oynayan başka bir oyuncu bakacağız
verelim ontiveroyu işte![]()
Peşindeyiz paylaşmış
![]()
Yalniz Edmilson'un videolar gibi bizim Emre C'ye de videolar hazirlasak manyak bi topcu gibi görünür
Videolari ciddiye almiyorum
Teyyare girsin onlara Tannane budur yani bundan yukları çıkamaz ama Edmilson kimsenin hayal bile edemeyeceği noktalara gelebilir uzatmayayım ben Edmilson Tannane denen malı 5e katlarŞu Teyyarreye 3 milyon verene kadar 2 milyona Edmilsonu al ama nerede bizde o zeka
Bize gerektiğinde takımda iyi oynamayan yerlilere tekme tokat dalacak bir yırtıcı futbolcu lazım.
Peşindeyiz paylaşmış
![]()
Bize gerektiğinde takımda iyi oynamayan yerlilere tekme tokat dalacak bir yırtıcı futbolcu lazım.
Yerliler o oyuncunun kuyusunu kazar oyuncu kaçar gider arkasına bakmadan ırkçılıkta zirveye oynuyo bizim oyuncular bize geldiği gibi neşteri vuracak hoca lazım.
O adamin adi Hagi idi!
O zaman Turk futbol tarihinin en iyi yerlileri ile oynadigindan az dalasti ki hepsinin Hagiden firca yemisligi vardir.
Simdi oynasa kimi daha cok dovecegini sasirir!