Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasını bilemem

Adam Dinine ve Ailesine çok bağlı

Herkes çakma Neymar diyor ama adam onu idol belirlemiş.Tatillerinde bile Barcelona müzesini felan ziyaret ediyor

Adamın hedefleri çok yüksek.Burada sahip çıkarlarsa çocuğa belkide ilk defa bonservisten yüksek meblağ kazanabiliriz
Başka takip ettiğin birileri var mi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en önemli problem bu

GS Cimbom ‏@GSCForum 53 sn.54 saniye önce
Galatasaray ikili mücadele kazanma sayısı ile ligde son sırada yer alıyor. (via @tanerkrmn)

Yahu ne problemi herkes eli belinde geziyo topa baskı mı var kazanılacak önce kafa yapısı değişmeli takımda.

Tarik bize geldikten sonra 1 kez dahi olsa ikili mücadele kazanmış midir hatırlayanınız var mi ?

hatırlamıyorum ama niye öyle oldu onu hiç anlamadım acayip hızlı oyuncu harcıyoruz

hatırlamıyorum ama niye öyle oldu onu hiç anlamadım acayip hızlı oyuncu harcıyoruz
Yürüyecek hali yok sahada es es de boyle miydi bu hatırlamıyorum da olsa almazdık heralde
Eboue devrilişi diye harcandı gidip yerlisine 5m verdik

Sebebi cok acık bence.

Tarık dediğin adam hızlı diye alındı yetenekli ve zeki zaten değil.

Hakan Baltayla kale cizgisinden depara kalksalar orta sahaya Baltanın adelesi atmadıgı sürece Tarık yolun dörtte üçünü geçmeye gelirken Balta ortasahada olur.

Hem güçsüz hem adımı küçük hem seri adım atmıyo zeki değil çok belliydi böyle olacağı oynamadan gelişecek eksiklikleri sadece bunlar ama gelişmiyor

Bruma sakatlıktan sonra urktu baya korkar oldu toplardan
Şuan durum nedir bilmiyorum ama atamadık değil amrabat Bruma falan

Bu yüzden de soru üzerinde fazla durmadan Edmilson Junior demek istiyorum. Tannane ile kıyaslayacak olursak, Edmilson daha fazla paslı oyunu seven, oyunu yavaşlatmayı hiç sevmeyen ve topu ayağına aldığında dikine oynamayı veya top sürmeyi çok iyi becerebilen bir adam.Ona ithafen Tannane, -Töre misali- topu ayağına aldığında biraz oynamak isteyen, şans bulduğunda içeri girip kaleye şut atmaya çalışan bir adam. Podolski gibi şutları serttir ve Edmilson'dan fazla gol atar.

Mikail Serin

Edmilsonu güzel tarif etmiş

Terrayeyi bilemeyeceğim

Mikail Serin: Daha önce de belirttiğim gibi, Edmilson top ayağına geldiğinde dikine gider ve çok kısa bir süre içerisinde 3.bölgede tehlike yaratır. Beklenmedik anlarda kilit paslarıyla ve ortalarıyla (çok beğendiğimi de belirtmek isterim) taraftarı kendine çok çabuk bağlar. Bu da taraftarı epey heyecanlandırır diye düşünüyorum.
...

Mbia ve lucesku ile mi anlasmis trabzon en sevdigimden hayal satisi.
Valla mbia mal degildir diye dusunuyorum o kadar parayi birakip devam desin bugun kasimpasa donku satti hayvan gibi saldirir 2 milyon euroyu banko alir ustunu trabzon vermis olur zaten o parayida alacaktir.
İstanbulmu trabzon mu istanbul.

Hayir 1 donem bosta kalsa bile besiktas-biz- fener yazin kapismaya calisir. Menajeri bunlari dusunmustur bir adim geriye atmaz.
Lucesku isine gelirsek. Trabzondan hadi 7 milyon euro aldi diyelim. Trabzonun 40 tane sozlesmeli oyuncusu var 3tanesi fesih etti 4.fesih yolda ve transfer cezasi yolda ayrica luceskuya min 30 milyon euro butce vermeli etti mi duz 40 milyon euro.
Trabzonun araplara satilisi hayirli olsun.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax teknik direktörü, ben transferin bittğini düşünmüştüm ama resmi bir şey duymadım belki bir iki gün ara verdiler şimdi tüm güçleriyle çalışacaklardır demiş rijin için. Sigtirson git , bu adam için hunharca çalışacaklarsa bu yönetime de nokta koyayım. Adam bildiğin kafa bulmuş. Emre mor süperstarı için de alay etmişlerdi şimdi de haller midir nedir onun için alay etmişler . Dursun bu kadar yayma ününü. Bari git messiye teklif yap öyle güldür kendine .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslında olması gereken hem Tannane hem Edmilsonu almak ikiside yedek olmayı yaşı itibariyle hazmedecek oyuncular , biri oynarken biri yedek beklese Yasinde Poldiyi yedeklese sıkıntı kalmaz hatta Yasin yedek diye afra tafra yapcaksa iyi bi teklif gelirse yollanıp Poldinin yedeği olarak Sinan olsa daha iyi olabilir

ajaxlıyı bize kitlediler galiba

Aslan News ‏@Aslanews 1 dk.1 dakika önce
Frank de Boer: Ricardo van Rhijn'in Galatasaray'a transferinin neredeyse bittiğini düşünüyordum ancak resmi bir şey duymadım.

Aslında olması gereken hem Tannane hem Edmilsonu almak ikiside yedek olmayı yaşı itibariyle hazmedecek oyuncular , biri oynarken biri yedek beklese Yasinde Poldiyi yedeklese sıkıntı kalmaz hatta Yasin yedek diye afra tafra yapcaksa iyi bi teklif gelirse yollanıp Poldinin yedeği olarak Sinan olsa daha iyi olabilir

aynen öyle zaten elimizde 2 tane kanat var baska yok hem tannane hem edmilsonu al hangisi tutarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt