Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli transferler.

Gunaydin :)

bizde Komisyon önemli herkese ayrı para yediriyoruz.
BJK belki kupa olarak başarıyı yansıtamıyo ama son bi kaç yıldır transferi en akıllıca yapan takım. Töre, Sosa, Gomez, Atiba gibi adamlara verdiği paralar bizim Salih Dursun, Ontivero, Amrabat, Tarık Çamdal'a verdiğimiz paralardan daha az.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK belki kupa olarak başarıyı yansıtamıyo ama son bi kaç yıldır transferi en akıllıca yapan takım. Töre, Sosa, Gomez, Atiba gibi adamlara verdiği paralar bizim Salih Dursun, Ontivero, Amrabat, Tarık Çamdal'a verdiğimiz paralardan daha az.

bişey yapamıyoruz bu konuda maalesef Dursun varken elimiz kolumuz bağlı potansiyel yok adamda bu transfer dönemi son şansı bakalım nolcak

bizim aradığımız tarz forvet oyuncusu İmmobile değil:38573:

Anladım. Tolga, Serdar Kurtuluş, Quaresma(gönder-al), Pedro, Miloşeviç, Motta, Tosiç, Pektemek muhteşem transferlerdi değil mi?
Biraz da şansın olacak adamlar sol bek aldı aldı sakat diye çöp muamelesi yapılan İsmail coştu.
Oğuzhan bitik bir adam görüntüsündeydi kariyer zirvesi yaptı. Bizi nasıl geçen sezon beklemediğimiz Yasin taşıdıysa bu sene bütün süpriz performanslar BJK'den çıktı. Planlandığı gibi olmuyor ki işler her zaman. Veli sakatlanmasa , Tolgay sakatlanmasa Oğuzhan patlayamayacaktı bildiğin vasat BJK olacaklardi.
Gomez'in son 5 yildir ilk kez sakatlanmadan sezon yarilamasi da ayri bi mucize...

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım. Tolga, Serdar Kurtuluş, Quaresma(gönder-al), Pedro, Miloşeviç, Motta, Tosiç, Pektemek muhteşem transferlerdi değil mi?
Biraz da şansın olacak adamlar sol bek aldı aldı sakat diye çöp muamelesi yapılan İsmail coştu.
Oğuzhan bitik bir adam görüntüsündeydi kariyer zirvesi yaptı. Bizi nasıl geçen sezon beklemediğimiz Yasin taşıdıysa bu sene bütün süpriz performanslar BJK'den çıktı. Planlandığı gibi olmuyor ki işler her zaman. Veli sakatlanmasa , Tolgay sakatlanmasa Oğuzhan patlayamayacaktı bildiğin vasat BJK olacaklardi.
Gomez'in son 5 yildir ilk kez sakatlanmadan sezon yarilamasi da ayri bi mucize...

Gomez de çöp, ama tr defansları daha bi çöp. Biz bile 40 küsur gol atmışız.

umut/Burak kıyası yapmayalım ben onları futbolcu olarak değerlendirmiyorum.

twiterden kampanya başlatılmalı transferistemiyoruzistifaistiyoruz diye, bunların alacakları adamda göreceksiniz. Yine sağ beke daha iyi diye sabri oynyacak yine kanata daha iyi diye yasin oynyacak. Forvete sanırım buraktan biraz iyi olacak o kadar. Bence hiç kübü batırmadan transferleri iptal etsinler.

Yabancı sınırı varken alındı Tolga iyi çıkmasa da o dönem verilen para yine uygundu. Beğenilmeyen Motta ve Pedro bizde oynar bence. Diğer dediğin adamlar konusunda haklısın bu işler biraz da şans onda da haklısın ama benim dediğim konu adamlar yanlış ta olsa doğru da olsa muhasebesini sağlam tutuyo transfer yaparken. Gönderirken de sorun yaşamıyo. Bizde kim gelse kene gibi yapışıyo takıma.

Edmilson Standart Liege e gitmiş, kaynak: Milliyet

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burdan birini yapsalar yönetici çok mantıklı kararlar alınabilirdi..mali durumu bilmem ama çok oyuncu kaçırdığımız kesin yine bir tren kaçıyo (Edmilson,Damiao)

Bu transfer dönemi bana bi sezonu hatırlatıyor aslında.
Zamanında Kasimpasadan büyük umutlarla Yektayi almıştık şimdi.Donku alıyoruz.
Stancuyu almıştık şimdi geleceğin yıldızı diye şimdi aynı profilde Tennane ismi geciyor.
Van Rjhin falan.
Bide Colin Kazım ayarında bi topçu bulursak ki ritüel tamamlanacak.

Bu transfer dönemi bana bi sezonu hatırlatıyor aslında.
Zamanında Kasimpasadan büyük umutlarla Yektayi almıştık şimdi.Donku alıyoruz.
Stancuyu almıştık şimdi geleceğin yıldızı diye şimdi aynı profilde Tennane ismi geciyor.
Van Rjhin falan.
Bide Colin Kazım ayarında bi topçu bulursak ki ritüel tamamlanacak.
Futbolcunun kazmasını görmüştük ama yöneticinin kazması yeni çıktı

Doumbia Gervinho gelsin slim fit formaları giydirelim akalım ulan :) ortaya da mbia guarin denayer arkada çokmu zor be ah ulan ahh

Donkta pürüz var diyorlar.Hala kapa bir açıklama gelmedi.Gerçekten de onda da mı sıkıntı var acaba bu yönetimden herşey beklenir.

oralara da adam bakıyorlar ya rjin midir nedir bitirmişler hatta boer ın söylediğine göre

Ya bittiğini düşünüyordum dedi. Di'li geçmiş zaman kullandı adam , hala bitmedi , adamın lafını bitti gibi çeviriyorlar . Resmi bir şey duymadım dedi , daha ne desin . Ha bence de alacaklar o malı ama adam bitti diye bir şey demedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt