Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terrayeyi Edmilson'dan önde tutuyorlarmış

Aferin Utkucan MAL

Ilk olarak Allah Dursunun belasını versin.

Ve tabiki günaydın beyler :) Bugün hangi çöpler gündemimizde?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Utkucan gene agzimiza edecek. Adamın 3 yılda soktuğu zarar 170 milyon euro. Yazıklar olsun.

Vergi cezasi planlari rezil etti heralde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Pato : Türkiye’ye gelmeyeceğim. Kariyer planlarım arasında şu an için Türkiye yok! (Sporcope)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemediğim furbolcular hakkında ön yargılı yorumlar yapmayı sevmem ama bu Edmilson fiziği biraz zayıf gibi geldi bana çok kıvrak olduğu için mi isteniyo bu kadar. Tabi sadece videodan bakarak yorum yapıyorum böyle olmayabilir de. Bi de hangi ligde bu adamın takımı adını ilk defa duydum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyin yok ki beyin. Ver Ümit Bülliti 500.000 € ekle Donkumu Bonkmu aliyorsun allah a$kina ver al.

Doumbiayi kirala, , Carriloyu al, Mbia al, Mexesi al

5-7 Mio max komple gideri

Sabri veya Tarik oynasin, rhjin gelmesin, Eboue gelsin, daha cok i§ yapar.

Yeterki bunlari alalim.

Yok mu twitter kampanyasi ba$latan bir babayigit???

Dursun ve Denizliye birakirsak babayaroyu yeriz, 2 senemiz daha gider

Doumbia icin bir deger, dalalim twitterde

Son düzenleme:
AAEAAQAAAAAAAAJFAAAAJGQwOWI5MzQyLWJhMzctNDA2ZC1iN2MxLWRiNDg2NTFmYTVjZQ.jpg

Nasıl da iteliyorum futbolcuları pozu bu beyler.

Fenerli bu adam.

Beyler, tv de dizi izleyip kötü kadına söven iyi kadın ve erkeği seven ,acıyan nineler gibiyiz.

kim ne demiş, kim neyi veto etmiş , hangi futbolcu beğenilmiş,hangisi beğenilmemiş dedikodulara göre ya sövüyoruz ya da destekliyoruz :)

İzlemediğim furbolcular hakkında ön yargılı yorumlar yapmayı sevmem ama bu Edmilson fiziği biraz zayıf gibi geldi bana çok kıvrak olduğu için mi isteniyo bu kadar. Tabi sadece videodan bakarak yorum yapıyorum böyle olmayabilir de. Bi de hangi ligde bu adamın takımı adını ilk defa duydum

Fiziğine göre kolay kolay yıkılmıyor.Videolara bakma

Belçika Ligi Truiden'de oynuyor

Fiziğine göre kolay kolay yıkılmıyor.Videolara bakma

Belçika Ligi Truiden'de oynuyor
Videoya bakınca gelmesi durumunda Tarık gibi yerleri süpürmesinden çekindim açıkçası. Sen takipçisisin belliki teşekkürler cevap için.

Doumbia tam bizim liglik topçu

Tabi iyi oyuncu olduğundan veto yemiş

Bu utkucan nedir ya harbiden sinirleniyorum. Elin iddaacisinin elinde oyuncak oldu asırlık kulüp. Yazık ki ne yazık. Vay arkadaş cildiracam.

Edmilson'un menajeri Kısmet Eriş : Galatasaray'la görüştük. S. Liege'le büyük ölçüde anlaştık; ancak şu anda kulüpler düzeyinde anlaşma yok.

Edmilson'un menajeri Kısmet Eriş:Galatasaray'la da temasımız var. Ancak şu anda daha fazla detay veremem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt