Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin yapacağı transferlerle gelecek seneyi de çöpe atacağız.

CX2qYBBWsAAj2a0.jpg

Groningen'de Suarez diye topçu varmış beylerrrr

Ama biz Stancu'yu alacağız gol felan atıyormuş.Muazzam sikotlarımız önermiş

Bjk kaleye marsilyadan mandandayi aliyormus 1 milyon euro odeyeceklermis bonservis ,yillikta 1.5 teklif etmisler

Denizli ne Demişti, bambaşka bir takım olacak . Olacaklar da Donk , Tannane , rijin. Bu ne ********************* gazetesi. Yine sinir oldum gündüz gündüz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

immobile kontratak takımları için biçilmiş kaftan bizim için değil!

CX2qYBBWsAAj2a0.jpg

Groningen'de Suarez diye topçu varmış beylerrrr

Ama biz Stancu'yu alacağız gol felan atıyormuş.Muazzam sikotlarımız önermiş
Suarez dedin su geldi aklima

Fakat Ali Ece, Luis Suarez’den bahsediyor, Galatasaray’ın mutlaka almasını salık veriyor. O anlattıkça yönetici abimiz de ciddiyetle dinliyor. Gecenin sonunda telefonlar alınıp veriliyor ve ‘görüşmek üzere’ ayrılıyorlar. İş bu ya, Aydın Yılmaz birkaç hafta sonra müthiş bir maç çıkarıyor. Yönetici abimiz, telefonu eline alıyor, mesajlara giriyor, mesajını yazıyor, gönderilecek kişiye gelip seçiyor:

Kişi:*Ali Ece

Mesaj:*“Bak ben haklıyım, Aydın senin Suarez’den daha iyi…”

Mexes cuk diye oturur ve ucuz transfer olur

De Jong Mexes paketi yapıp satın alınsa takım level atlatir ve sezon sonuna kadar yeni sağ bek de alınırsa orta saha ve defansda sorun çekmeyiz

Ama tipini sevdiğim yöneticiler bunu düşünmüyor

Ya arkadaşım neyi anlamakta güçlük çekiyorsun? Bugün Burak gitse yerine Umut kalsa o da badem gözlü olacak size göre.
Selçuk gitse de yerine Emre Çolak oynasaydı şuan Selçuk Xavi gibiydi diyeceksiniz demek ki.
Yerine oyuncu alınmamış olması Melo'yu daha iyi yapmıyor. Mehmet Topal bile gelmiş olsa şuan Melo'yu arıyor olmazdık. Donk gelsin zaten ondan sonra bakıcaz ne kadar fark varmış beş para etmez Donk ile Melo arasında.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen anlama güçlüğü çekiyorsun sanırım mevcut piyasa sen ve senin gibi oyuncunun arkasında durmaktansa adamı gömen taraftarın ve medyanın olduğu bi takım için Melo en üst sınırdır , mevcut şartlarda daha iyisini alamazsın , genç tanınmamış oyuncu alıp geliştiremezsin , tanınmış oyuncu alıpda geliştiremezsin , hazır şartlarda en büyük katkıyı vericek adamdı Melo , De Jongu free alsan daha iyisini verirmi tartısılır

Mexes cuk diye oturur ve ucuz transfer olur

De Jong Mexes paketi yapıp satın alınsa takım level atlatir ve sezon sonuna kadar yeni sağ bek de alınırsa orta saha ve defansda sorun çekmeyiz

Ama tipini sevdiğim yöneticiler bunu düşünmüyor

Mexes'den bize hayir gelmez, neden devamli yasi gecmis ezik adamlari alma derdindesiniz?

Suarez dedin su geldi aklima

Fakat Ali Ece, Luis Suarez’den bahsediyor, Galatasaray’ın mutlaka almasını salık veriyor. O anlattıkça yönetici abimiz de ciddiyetle dinliyor. Gecenin sonunda telefonlar alınıp veriliyor ve ‘görüşmek üzere’ ayrılıyorlar. İş bu ya, Aydın Yılmaz birkaç hafta sonra müthiş bir maç çıkarıyor. Yönetici abimiz, telefonu eline alıyor, mesajlara giriyor, mesajını yazıyor, gönderilecek kişiye gelip seçiyor:

Kişi:*Ali Ece

Mesaj:*“Bak ben haklıyım, Aydın senin Suarez’den daha iyi…”

Doğrudur şaşırmadım :D

Halen adam akili transfer bekleyen tarafdar var :confused:

Utkucani kovup ali eceyi getirsek basa 10 seneye barcelonayla yaririsiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ntvspor kadar sıkan bir kanal da yok. Allah'ın belaları her seferinde iyi isimler atıyor sonra en dandik olanı olacak diyor . Düne kadar wiel menier diyen kanal şimdi rhijin gelecek diyor . Kancıklık bunun adı, başka bir şey değil. Gerçekten çoğu doğru haber yabancı basından çıkıyor , bizim Türkler neden bu kadar yalan seviyor zaten oldum olası anlamam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çapsız Hurmayı getirsen bunlara transfer konusun da ders verirdi derss

Yalniz fifa diyi gecmemek lazim fifa 2011 efsanedir birkac sezon oynayip kesfedilen oyuncular yavas yavas piyasaya cikiyorlar.

Ben Fm veya Fifa oynayan biri değilim. Ancak bir oyun yapılırken mutlaka scoutinglerin verilerinden yararlanıyor olmaları lazım. Bu adamların işi gözlem yapmak bir futbolcuyu tasarlarken yaptıklarını izlemeden bir şey ortaya koymak saçma olur. Evet buna dayanarak transfer politikası belirlenmez ama işin içinde ciddi bir çalışma var bunu görmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt