Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan karadenizi alıp isimize bakalım.

2 çöp daha alırlar transfer sezonu biter konuştuğumuzla kalırız. Sürekli aynı terane!

bizim çapsızlar kaliteli transfer yapamaz. zerre inancım yok kaliteli isimler alacaklarına dair

CQ0eWnSUEAAmDP9.jpg

Donkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nevzat Dindar : Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasına gerek yok.. Çünkü transfer için büyük hareketlilik var kulüpte

ulan yavasak adama demezler kac günden beri bu tannanenin pesinde kosuyorsunuz sonra hoca veto ediyor neden? disiplinsiz diye, yeni mi ögrendiniz adamin karekterini?
hele daha bombasi alternativleri zaten bundan daha iymis, ozaman biz tannane ile ne zaman kaybediyoruz?

birakin bunlar bize herzaman ki gibi masal anlatiyor transfer yok bosuna beklemeyin

Arkadiusz Milik na celowniku Galatasaray Stambuł. Polak odejdzie z Ajaxu Amsterdam przed Euro 2016? - m.SE.pl

Jürgen Locadia - Oyuncu profili - Transfermarkt

Bu 2 oyuncuyla ilgileniliyor sanırım.İkisiyle ilgili yabancı kaynaklarda bilgiler var.İki oyuncu icinde 7-8 milyonlar konusuluyor.Sanırım en fazla ücreti forvete yatıracagiz.Milik hakkında cok bilgim yok ama Locadia'yı biraz izledim.İyi yatırım olur kanaatindeyim.Umarım becerebilirler.

Milik icin konusulan rakamlar yüksek; o kadar bonservis ödemeyiz bence.

Nevzat Dindar : Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasına gerek yok.. Çünkü transfer için büyük hareketlilik var kulüpte

ulan yavasak adama demezler kac günden beri bu tannanenin pesinde kosuyorsunuz sonra hoca veto ediyor neden? disiplinsiz diye, yeni mi ögrendiniz adamin karekterini?
hele daha bombasi alternativleri zaten bundan daha iymis, ozaman biz tannane ile ne zaman kaybediyoruz?

birakin bunlar bize herzaman ki gibi masal anlatiyor transfer yok bosuna beklemeyin
Ben uğraştıklarına inanıyorum ama alamazlar iyi oyuncu çünkü çapları yetmez. Mesele bunların beceriksiz olması. O yüzden gene çöpleri alıp gelecekler en sonunda.

Yazın da böyle diye diye uyuttular bizi :D

Ya şu kargalar aklıma geldikçe deli oluyorum. Bir ara bunlar saçma sapan adamlar alıyordu , çok dalga geçerdim . Mesela tabata , higain( çakması) o shaktar'dan gelen bir zenci vs. Şimdi ise adamlar ucuz ucuz mandanda'lar , gomez'ler vs. Hani biz az para versek bir şey demeyeceğim ama donk 2.5 TARIK 4.7 amrabat , ontivero . Şimdi de jose ,carole ve yeni gelecek saçma adamlar . Bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt