- 4 Ağustos 2009
- 92.735
- 74.830
- 5.358
Batuhan karadenizi alıp isimize bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadiusz Milik na celowniku Galatasaray Stambuł. Polak odejdzie z Ajaxu Amsterdam przed Euro 2016? - m.SE.pl
Jürgen Locadia - Oyuncu profili - Transfermarkt
Bu 2 oyuncuyla ilgileniliyor sanırım.İkisiyle ilgili yabancı kaynaklarda bilgiler var.İki oyuncu icinde 7-8 milyonlar konusuluyor.Sanırım en fazla ücreti forvete yatıracagiz.Milik hakkında cok bilgim yok ama Locadia'yı biraz izledim.İyi yatırım olur kanaatindeyim.Umarım becerebilirler.
Ben uğraştıklarına inanıyorum ama alamazlar iyi oyuncu çünkü çapları yetmez. Mesele bunların beceriksiz olması. O yüzden gene çöpleri alıp gelecekler en sonunda.Nevzat Dindar : Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasına gerek yok.. Çünkü transfer için büyük hareketlilik var kulüpte
ulan yavasak adama demezler kac günden beri bu tannanenin pesinde kosuyorsunuz sonra hoca veto ediyor neden? disiplinsiz diye, yeni mi ögrendiniz adamin karekterini?
hele daha bombasi alternativleri zaten bundan daha iymis, ozaman biz tannane ile ne zaman kaybediyoruz?
birakin bunlar bize herzaman ki gibi masal anlatiyor transfer yok bosuna beklemeyin
Milik icin konusulan rakamlar yüksek; o kadar bonservis ödemeyiz bence.
Yazın da böyle diye diye uyuttular biziNevzat Dindar : Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasına gerek yok.. Çünkü transfer için büyük hareketlilik var kulüpte
ulan yavasak adama demezler kac günden beri bu tannanenin pesinde kosuyorsunuz sonra hoca veto ediyor neden? disiplinsiz diye, yeni mi ögrendiniz adamin karekterini?
hele daha bombasi alternativleri zaten bundan daha iymis, ozaman biz tannane ile ne zaman kaybediyoruz?
birakin bunlar bize herzaman ki gibi masal anlatiyor transfer yok bosuna beklemeyin
KÜKRESEN YETER ! @Onlyou1905 5 dk.5 dakika önce
Galatasaray, alacakları sebebiyle sözleşmesini feshetmek için harekete geçen Marko Marin'in menajeriyle anlaşma sağladı.(SporAlemi)
napak illa küfür mü edelim yav?