Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah yazdığım gibi çap meselesi, Aysal moratiyle 10 dk konuştuk olsun mu olsun dedik ve aldık dedi, vizyon çap bu dursununu çapı türkiyede orta seviyede bir çap donku alır marini alır becerebilirse mbia alır adamın çapı avrupaya yetmiyor:)

Valla kulübün vizyonu o kadar düştü ki Başakşehir'den Visca'yı alsak bayram yeri olur burası.

Sabah yazdığım gibi çap meselesi, Aysal moratiyle 10 dk konuştuk olsun mu olsun dedik ve aldık dedi, vizyon çap bu dursununu çapı türkiyede orta seviyede bir çap donku alır marini alır becerebilirse mbia alır adamın çapı avrupaya yetmiyor:)

Ya 10 dakika işin şov kısmı da Aysal'ın gözü hep en tepedeydi. bu yuzden ya en tepeye oynardı ya en dibe . O varken hep tepedeydik ondan sonrakıler dıbe surukluyor korkaklıklarıyla.

Ohh çok güzel , immobile de gitti ********************* gazetesi . Sevilla BAŞKANI açıklama yapmış İtalya'dan çok teklif var ama satmayacağız . Adam ismimizi bile dememiş . Bizimkiler casper heralde , kimse adımızı anmıyor . Damio bonservisli oldu , immobile satılmıyor , biz kimi alacağız gerçekten çok merak ediyorum . Denizli pröfösörü adebayor'u veto etmiş , sanki ondan iyisini alacaklar gibi. ALIN işte adamı 2 3 sene iş görür. Yok iyi günler bizi beklemiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

damiao ve immobile olmuyosa remyi kiralayın büyük ihtimalle kabul ederler

Viscaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lan bari hamiti kovun kalan parayi vermeyin donktan kar etmis oluruz :D

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine herkesin ismi geçiyo yeni konumuz marin ve mbia bakalım yakında kimler çıkıyo geçen transfer dönemi de sürekli isim çıktı ama sonunda Baba isimli futbolcuyu aldık

Aysal a güvenecektik.. o Aysal istifa diyenler özbeğede sövenlerin için kaynıyıp gidiyor aslında tek tek tespit etmek lazım. Adamın zamanında yaşamadığımız başarı kalmamış, Mancini Drogba S10 Muslera Melo selçuk real madrid maçları, ben o dönem 2 sıfır geriyede düşşek ne yapar eder kazanırız diyordum Özzelikle Terim Aysal ikilisi çok fenaydı, kismet değilmiş bize sadece 1,5 yıl izlemek düştü.Şimdi isimlere bak tannane şuymuşda buymuşta ********************* ya böyle takımı yönetilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt