Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar gidip kimsenin talip olmadigi 2 adam alir transferi kapatir tahminim. tannane mannane kimi bulurlarsa getirirler. donkun 1 talibi var oda biziz.

vizyonsuzlar tarafindan yönetiliyoruz. 30 kisilik transferi listesi hazirlasam 29.sirada olur donk en fazla öyle bi adam.

Dursun çok ciddi çalışıyoruz 10 gün içinde transfer bitecek herşeyi göreceksiniz demişti... biri bu adamı sustursun yalan söyleyip hala o makamda duruyo yine niye söz verdin kinder pingui.

Bunların transfer yapmama şansı yok mustafa hoca transfer yapılmazsa istifa eder

burak'i yeterli bulan futbol hocalar/spor yorumcular/taraftarin kafa yapisini merak ediyorum

geldikten beri sadece 1,5 sezon ise yaradi geri kalan dönemlerde ancak saç bas yoldurdu

Şampiyonluk gecesi yalancı başkan demiş ve okkalı bir ceza almıştım.ceza verenler memnun musunuz şimdi?. haklı çıktım

Diğer takımlarda öyle yapıyorlarsa yandık..

Burak'ın 4 yıllık daha sözleşmesi görünüyor orda...

5 veren varsa hemen verelim şu kazmayı

burak zarardan baska birsey degil

akilli yönetim katar veya rusyaya sattirmak için bir ise yaramaya çalisirdi

en kötü ihtimal Elanoyla takim arkadasi olabilir

her oyuncu satilir yeter ki marketingi iyi olsun

bakiniz freddy adu mesela nerelere gitti

kendisi ontiverodan berbat ama reklam yapa yapa yeni pele zanneden insanlar vardi bir ara

bizim yönetim bunu beceremiyor

Herif 10 günde bitirecez dedi 11.gün bitiyor daha Donk bile açıklanmadı. Yine yalan söyledi ya la

Yadefolgityadadefolgitdursun daha uygun degilmi
onu çok denedik adamın kulaklarının içine içine istifa diye bağırıyoruz tınlamıyo o yüzden transfer yapmasını beklicez.. mucize olur da istediğimiz adamları alırlarsa o zaman gözden geçiririz durumunu .. ama şu anki yaptıklarıyla dünyanın en kötü başkanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt