- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Remyi alalım işte kiralamaya da uyuz oluyorum alacaksan al yada satın almalı kirala. Denayer dönecek kalacaz ortada.Abi biz neden sağda solda kiralık olan oyunculara sarkıyoruz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Remyi alalım işte kiralamaya da uyuz oluyorum alacaksan al yada satın almalı kirala. Denayer dönecek kalacaz ortada.Abi biz neden sağda solda kiralık olan oyunculara sarkıyoruz ya
Remyi alalım işte kiralamaya da uyuz oluyorum alacaksan al yada satın almalı kirala. Denayer dönecek kalacaz ortada.
https://www.youtube.com/watch?v=XeXSFWQOX5w&feature=youtu.be
Şu adamı almaktan bahsediyor bazıları Calleriyi yedirirler mi bize![]()
Şaka bi yana bizim takımda şunu denerken sakatlanacak oyuncular var.
the championsship külübler yapar iste opsiyonsuz, blackburn kadar yokuz artikOpsiyon koydurursan sıkıntı olmazda opsiyonsuz bi garip oluyor
Transfermarktan bakip lan haziranda sozlesmesi bitiyormus cokelim dedikleri icin olabilir miAbi biz neden sağda solda kiralık olan oyunculara sarkıyoruz ya
pişirir oynatır size sunarız demek gibi bişey adam niye dursun ki burda Denayer yer içer sözleşmesi bitince dünya devine gider oradan izleriz.Opsiyon koydurursan sıkıntı olmazda opsiyonsuz bi garip oluyor
Transfermarktan bakip lan haziranda sozlesmesi bitiyormus cokelim dedikleri icin olabilir mi
Transfermarktan bakip lan haziranda sozlesmesi bitiyormus cokelim dedikleri icin olabilir mi
Bunların transfer yapmama şansı yok mustafa hoca transfer yapılmazsa istifa eder
Yadefolgityadadefolgitdursun daha uygun degilmi
Diğer takımlarda öyle yapıyorlarsa yandık..
Burak'ın 4 yıllık daha sözleşmesi görünüyor orda...
5 veren varsa hemen verelim şu kazmayı
Tabiki hayir orda kira ve genel sozlesme ayri olmadigi icin sozlesme bitis tarihi diyor ama kira bitis tarihi.İyi bir şey mi ?
onu çok denedik adamın kulaklarının içine içine istifa diye bağırıyoruz tınlamıyo o yüzden transfer yapmasını beklicez.. mucize olur da istediğimiz adamları alırlarsa o zaman gözden geçiririz durumunu .. ama şu anki yaptıklarıyla dünyanın en kötü başkanı.Yadefolgityadadefolgitdursun daha uygun degilmi