Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İY Başkanı Ali Kahramanlı: "Bülent hocayı benden habersiz yollamışlar. Bu saatten sonra bir dakika bile burada durmam mümkün değil."

Mersin İY Başkanı Ali Kahramanlı: "Bülent hocayı benden habersiz yollamışlar. Bu saatten sonra bir dakika bile burada durmam mümkün değil."

Öyle bir şey varsa madem yollayanları kovsun boşuna mı başkan.Geçiniz bu ayakları

-Tapatalk-

Öyle bir şey varsa madem yollayanları kovsun boşuna mı başkan.Geçiniz bu ayakları

-Tapatalk-

Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada "Bülent hocayı benden habersiz yollamışlar. Bu saatten sonra bir dakika bile burada durmam mümkün değil. özleşmesi devam eden Bülent Korkmaz hoca otele sokulmuyor. Bu çok ayıptır. Ben kulübü yıllarca böyle yönetmedi. Benden gizli toplantılar yapılmış, kararlar alınmış." ifadelerini kullandı.

Haber doğru :asd22:

Kapanış gününü bekleyelim biz. Ne olacaksa o gün olur ztn.

grosskreutzu atlas jetle filan getirtip 5-6 saatte imza attiramayan, gecikmeli imzalattiktan sonra dosyalari upload edemeyen cahil sürüsü bakalim bu kez ne yapacak.

se.jpg

kime niye küfür etmis hiyaroglu hiyar

hamzaya,dursuna,sabriye,buraka semihe,umuta,birloya ve tüm haşerelere özellikle bunların arasındaki karaktersizlerle ilgili konuşurken

sabırlı sakin yazabilen arkadaşlara pes diyorum tebrik ediyorum ne sabır varmış sizde

adamlar anamızı aglattı anamızı aziz çıkıp şunu dese ben istesem bukadarını yapamazdım dogru deriz

Evren Turhan: "Biz bitti demeden bitmez. Galatasaray ruhunu hatırlatmak istedik yeni nesil futbolculara"

CX6NsSzWQAE4i2W.jpg

Evren Turan, iki saatte 500 kişi artmış takipte

Sent from my iPhone using Tapatalk

grosskreutzu atlas jetle filan getirtip 5-6 saatte imza attiramayan, gecikmeli imzalattiktan sonra dosyalari upload edemeyen cahil sürüsü bakalim bu kez ne yapacak.

Kapanış gününde 1-2 vasat topçu alacaklar, sonra da eksiklerimizi giderdik diyecekler Murh. Yüzsüz adamlar

bilmeyenler için ultraların açıklamasını tercüme edeyim : acun parayı az verdi biraz daha elini cebine atsaydı sabahtan akşama bagırırdık acun diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt