Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CX9t4FMUkAA1rsC.jpg:large

Keşke devre arası için bir dönem ceza alsak hemen şimdi en azından diğer gelecek çöplerden kurtuluruz

para yok diye yazın kimleri almadılar. sözleşmesi bitecek adama 2.5 milyon verdiler. sizin de yapacağınız transferinde ...

antrenmanda emre jem falan ayaklarını eline verir bu donk azman keşke 1.5 a alınsaydı da burda herkes sevinseydi

TRANSFER - Schalke, ABD'li genç yetenek 17 yaşındaki Hacı Wright'ı kadrosuna kattı.

Donk: "Söz konusu Galatasaray olduğu için heyecanımı ve mutluluğumu her zaman olduğu gibi bu defa içimde tutamıyorum."
Donk: " Her zaman benim de kafamda hep Galatasaray, sarı kırmızı renkler vardı. Türkiye denince ilk tercih her zaman Sarı Kırmızı'ydı."
Donk: "Bu büyük camiaya ve bu büyük taraftara bir an önce hizmet edebilmek için sabırsızlanıyorum."
Donk: "Kasımpaşa antrenmanlarına giderken, hep TT Arena'nın yanından geçiyordum. Onun için stadımızı her gün görme şansım oluyordu."

Hayvan gibi fizik var adamda iş yapar bu bizde.

Aynen bunca çileden sonra bi melo etkisi yapacaktır gozumuzde özellikle ikili mücadele kısmında

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müdür bu kadar çile çekilmiş, şanpiyonluk imkansız hale gelmiş, sen kalkıp donk'u kurtarıcı olarak alamazsın. Çünkü ortada kurtarılacak bir şey yok. Eğer liderin 3-5 puan gerisinde olsaydık yine insanlar kabul edebilirdi ama ortada bir umut kırıntısı bile yokken sezon sonu sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki kasımpaşa kekosuna 3m vermek hainliktir.

Kanka alacaksan adam gibi birini alacaksin, yani tas gibi bir sag bek alacaksin. Öyle emin olmadigin idare eder dedigin herifi getirirsen yine bu is sonunda Sabri denen parazite yarayacak ve formayi o hirbo kapacak ve bizi delirtmeye devam edecek.

Hayır, adamı izledin mi? Onu soruyorum. Bence de sağlam bilindik biri alınmalı. Ama izledin mi merak ettim. Ben izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya birakin su populist yaklasimi.

Bir Sneijder, Donk'a bknz, birde Sabri formayi giyince fotografa baknz.. Veya Umut. Arada ucurum kadar fark var, forma da kurtarmiyor.
bana böyle geliiin ya aslan parçası :) mantıklı yorum yapalım böyle adama yakışmış forma bu adam iyi oynayınca överseler işte o zaman beni susturamazlar.

Donk bence kötü transfer değil

Ama keşke yaz döneminde bedavaya alsaydık daha mantıklı bir hareket olurdu o zaman

Büyük Gaassaraylı gibi konuşmuş, helal be Er Ryan Donk..

ben formaya bakıyorum ,içindekine değil.içindekilere baksak buraya gelipte Galatasaray diye vakit harcamayız.
Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.

Ben genel fotografa bakarim. Sadece forma fln kurtarmaz. Yahu ne kadar meraklisiniz populist davranmaya. Saha'ya sadece Galatasaray formasi koy ligi 3. bitirir dimi? Geciniz. Bal gibi küme düser iste.

afedersin ama bizim yöneticilerimiz gibi düşünüyorsun. ondan sonra neden donk'a 2,5 milyon euro veriyoruz.

Hocam adamlar oynayamadığı için değil yanlıs anlama

çok kaliteki adamlar ama yerli medyacılar alttan çıkan Semih kadar Emre Çolak kadar destek verse o Porto modeli olursun direk gömüyolar, ırkçıyız yani İnsua, Telles falan hepsini algı operasyonuyla yiyorlar masa bası cok kirli

Carole u de yiyecekler Denayeri daha gelmeden yediler

Donk bize orta saha da kaybettiğimiz mücadele gücü, hava topu, ve atak kesme gibi özellikleri geri getirecek.

Olumlu yönden bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt