Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya birakin su populist yaklasimi.
Bir Sneijder, Donk'a bknz, birde Sabri formayi giyince fotografa baknz.. Veya Umut. Arada ucurum kadar fark var, forma da kurtarmiyor.
Melo işiyle kıyaslama hic2.500.000 EUR + Vergi = Donk ~ Melo.
Aynen bunca çileden sonra bi melo etkisi yapacaktır gozumuzde özellikle ikili mücadele kısmında
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka alacaksan adam gibi birini alacaksin, yani tas gibi bir sag bek alacaksin. Öyle emin olmadigin idare eder dedigin herifi getirirsen yine bu is sonunda Sabri denen parazite yarayacak ve formayi o hirbo kapacak ve bizi delirtmeye devam edecek.
bana böyle geliiin ya aslan parçasıYa birakin su populist yaklasimi.
Bir Sneijder, Donk'a bknz, birde Sabri formayi giyince fotografa baknz.. Veya Umut. Arada ucurum kadar fark var, forma da kurtarmiyor.
TRANSFER - Schalke, ABD'li genç yetenek 17 yaşındaki Hacı Wright'ı kadrosuna kattı.
Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.ben formaya bakıyorum ,içindekine değil.içindekilere baksak buraya gelipte Galatasaray diye vakit harcamayız.
afedersin ama bizim yöneticilerimiz gibi düşünüyorsun. ondan sonra neden donk'a 2,5 milyon euro veriyoruz.
Hacivat diye okudum la resmenTRANSFER - Schalke, ABD'li genç yetenek 17 yaşındaki Hacı Wright'ı kadrosuna kattı.