Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır, adamı izledin mi? Onu soruyorum. Bence de sağlam bilindik biri alınmalı. Ama izledin mi merak ettim. Ben izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum çünkü.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.
Ben genel fotografa bakarim. Sadece forma fln kurtarmaz. Yahu ne kadar meraklisiniz populist davranmaya. Saha'ya sadece Galatasaray formasi koy ligi 3. bitirir dimi? Geciniz. Bal gibi küme düser iste.
Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.
Ben genel fotografa bakarim. Sadece forma fln kurtarmaz. Yahu ne kadar meraklisiniz populist davranmaya. Saha'ya sadece Galatasaray formasi koy ligi 3. bitirir dimi? Geciniz. Bal gibi küme düser iste.
Bende diyorum ki subatta en iyi ihtimal transfer cezazi alacaz.Müdür bu kadar çile çekilmiş, şanpiyonluk imkansız hale gelmiş, sen kalkıp donk'u kurtarıcı olarak alamazsın. Çünkü ortada kurtarılacak bir şey yok. Eğer liderin 3-5 puan gerisinde olsaydık yine insanlar kabul edebilirdi ama ortada bir umut kırıntısı bile yokken sezon sonu sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki kasımpaşa kekosuna 3m vermek hainliktir.
Son cümle'ye katilmiyorum. Bugün'e kadar her gelen oyuncuya olumlu yönden bakildi. Vasat oyunculara bile 'su oturacagina bu otursun' denildi.Donk bize orta saha da kaybettiğimiz mücadele gücü, hava topu, ve atak kesme gibi özellikleri geri getirecek.
Olumlu yönden bakalım.
bi de şu var..o 2,5milyon avro paramız cok dedirtiyo: )Donk bize orta saha da kaybettiğimiz mücadele gücü, hava topu, ve atak kesme gibi özellikleri geri getirecek.
Olumlu yönden bakalım.
İman gücüyle dünya starı olacakiyi transfer
kendisi haci adayi bildigim kadariyla
Yalniz Besiktas gitti gecen sene 6 ay kontrati kalmis Tolgay Arslan'i 450 bin€ ya aldi hem de Bundesliga'dan.
Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz. Yorum sizin.
Son cümle'ye katilmiyorum. Bugün'e kadar her gelen oyuncuya olumlu yönden bakildi. Vasat oyunculara bile 'su oturacagina bu otursun' denildi.
Realist olalim sadece. Donk klasik türk ligi oyuncusu iste. Genelde ben bu tip transferleri yerden yere vururum, ama Donk'a laf edemiyorum, begendigimden degil yani. Kötü futbolcu olmadiginida biliyorum. Ilginc.
Hocam adamlar oynayamadığı için değil yanlıs anlama
çok kaliteki adamlar ama yerli medyacılar alttan çıkan Semih kadar Emre Çolak kadar destek verse o Porto modeli olursun direk gömüyolar, ırkçıyız yani İnsua, Telles falan hepsini algı operasyonuyla yiyorlar masa bası cok kirli
Carole u de yiyecekler Denayeri daha gelmeden yediler
Yalniz Besiktas gitti gecen sene 6 ay kontrati kalmis Tolgay Arslan'i 450 bin€ ya aldi hem de Bundesliga'dan.
Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz.
Bu arada Tolgay 24, Donk ise 30 yasinda. Yorum sizin.
bi de şu var..o 2,5milyon avro paramız cok dedirtiyo: )