Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CX9uJ6fWwAAz-2F.jpg

fbliler bu resmi cok begendi.

(detaya dikizzz)

Hayır, adamı izledin mi? Onu soruyorum. Bence de sağlam bilindik biri alınmalı. Ama izledin mi merak ettim. Ben izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek Fener macinda gördüm orada da 90 dakika bile oynamadi yani birsey söylemek pek dogru olmaz. Ama dedigim gibi böyle Sabri'yi kesebilecegi mechul olan adamlarin gelmesini istemiyorum ben.

Yazin Maxi Pereira'yi alsaydik kafamiz rahat olurdu, Sabri'ye de forma yüzü gözükmezdi.

bu herif niye konuşurken başını öne gömüyo lan uyuz oldum :D

Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.

Ben genel fotografa bakarim. Sadece forma fln kurtarmaz. Yahu ne kadar meraklisiniz populist davranmaya. Saha'ya sadece Galatasaray formasi koy ligi 3. bitirir dimi? Geciniz. Bal gibi küme düser iste.

En güzel örnek 2010/11.

Ben ne icindekine bakarim, ne disindakine. Populist fln degilim.

Ben genel fotografa bakarim. Sadece forma fln kurtarmaz. Yahu ne kadar meraklisiniz populist davranmaya. Saha'ya sadece Galatasaray formasi koy ligi 3. bitirir dimi? Geciniz. Bal gibi küme düser iste.

benim ki sevgi gösterisi,popülist davranış değil.popülizmin içinde menfaat vardır.neyse neden tartışıyorsam

Müdür bu kadar çile çekilmiş, şanpiyonluk imkansız hale gelmiş, sen kalkıp donk'u kurtarıcı olarak alamazsın. Çünkü ortada kurtarılacak bir şey yok. Eğer liderin 3-5 puan gerisinde olsaydık yine insanlar kabul edebilirdi ama ortada bir umut kırıntısı bile yokken sezon sonu sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki kasımpaşa kekosuna 3m vermek hainliktir.
Bende diyorum ki subatta en iyi ihtimal transfer cezazi alacaz.
Yildiz topcu getirir 4 5 senelik verirsen avrupa hakkini da alabilirler elinden
Donk iyi transfer

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk faydalı olur kötü transfer değil lakin anlamadığım veya genel olarak anlatamadığımız Kasımpaşa'ya mesela 1.5 M teklif etsek 6 ay sonra bedavaya gidecek oyuncu için kabul etmezler miydi? Arada bize koz olarak kullanacakları başka takımda yoktu gündemde. Sonra çıkıpta FFP diye zırlamasınlar bize.

Donk bize orta saha da kaybettiğimiz mücadele gücü, hava topu, ve atak kesme gibi özellikleri geri getirecek.

Olumlu yönden bakalım.
Son cümle'ye katilmiyorum. Bugün'e kadar her gelen oyuncuya olumlu yönden bakildi. Vasat oyunculara bile 'su oturacagina bu otursun' denildi.

Realist olalim sadece. Donk klasik türk ligi oyuncusu iste. Genelde ben bu tip transferleri yerden yere vururum, ama Donk'a laf edemiyorum, begendigimden degil yani. Kötü futbolcu olmadiginida biliyorum. Ilginc.

Yalniz Besiktas gitti gecen sene 6 ay kontrati kalmis Tolgay Arslan'i 450 bin€ ya aldi hem de Bundesliga'dan.

Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz.

Bu arada Tolgay 24, Donk ise 30 yasinda. Yorum sizin.

Yalniz Besiktas gitti gecen sene 6 ay kontrati kalmis Tolgay Arslan'i 450 bin€ ya aldi hem de Bundesliga'dan.

Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz. Yorum sizin.

yorum yapcek bisey yok rezillik vede soygunculuk vede itoglu itlik

Son cümle'ye katilmiyorum. Bugün'e kadar her gelen oyuncuya olumlu yönden bakildi. Vasat oyunculara bile 'su oturacagina bu otursun' denildi.

Realist olalim sadece. Donk klasik türk ligi oyuncusu iste. Genelde ben bu tip transferleri yerden yere vururum, ama Donk'a laf edemiyorum, begendigimden degil yani. Kötü futbolcu olmadiginida biliyorum. Ilginc.

2 dakika olumlu yönden bakalım dedik Hakan :D

Hocam adamlar oynayamadığı için değil yanlıs anlama

çok kaliteki adamlar ama yerli medyacılar alttan çıkan Semih kadar Emre Çolak kadar destek verse o Porto modeli olursun direk gömüyolar, ırkçıyız yani İnsua, Telles falan hepsini algı operasyonuyla yiyorlar masa bası cok kirli

Carole u de yiyecekler Denayeri daha gelmeden yediler

insua konusunda çok haklısın çok kaliteli bir oyuncu kazanacaktık. açıkçası algı operasyonu çok tehlikeli bir durum.

Benim Ryan Donk ile bir problemim yok ama kendisine ödenen bonservisiyle problemim var.Hem FFP,para yok falan diyeceksin hem de 30 yaşında Kasımpaşa'lı Ryan Donk için bonservis olarak 2.5 Milyon Euro vereceksin.Bu ne yaman çelişkidir.

Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz.

Bu arada Tolgay 24, Donk ise 30 yasinda. Yorum sizin.

2,5 milyon euronun sadece 500 bini kasimpasaya gidecek.

bi de şu var..o 2,5milyon avro paramız cok dedirtiyo: )

O olaya girmiyorum. 2,5 çok para. Büyük iht Grostan gelecek parayla verecekler sanırım. Para falan yok kulüpte Sergen. Peşine düştükleri adamları görmüyor musun. Muhtemelen 10'a yakın bir transfer bütçesi var ve 2,5 gitti, kalan 7,5 ile sağ bek, orta saha (Kanat) ve forvet bakıyoruz.

Son düzenleme:
Hadi simdi kanat, bek, forvet ve Denayer'i ilk 11'e monte edersek söz yine LIGTV alacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt