- 26 Kasım 2012
- 186.685
- 261.616
- 5.998
Sene başında da free Gomezi kaçırdık bitik diye Adebayoru almamak aptallık ötesidir
gomes bizde ish yapmazdi sahsimca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene başında da free Gomezi kaçırdık bitik diye Adebayoru almamak aptallık ötesidir
bir zamanlar transferde ön aldık diye seviniridik hey gidi hey, ruhu şad olsun..Bu duyumu ben de aldım duyumcu asıllı bir arkadaştan ama teyit etmeden yazmak istemedim.
Evet transferde hedef Messi ve Neymar.
Messi zaten scout önerisiymiş gitmişken Neymar'ı da izleyip beğenmişler.
Bakalım ne olacak.
Yalnız öncelik Kweuke'de.
Taha arkadaşımın düşüncelerine katılırımO yüzden kulubü yönetemiyosun çünkü futbolu bilsen Adebayorun 2-3 golle kendini toplayıp ligi alt üst edebileceğini bilirdin .
Bi de sen bu adamı nerden tanıyosun da karaktersiz diyosun? Burakla Umut 2 senedir maç temposu yakalayamıyo Adebayor sezon ortasında toplasa nolcak daha iyisini alma şansın yok , Gomezede aynı muameleyi yaptılar gördük sonucu
Mehmet demirkol bugünkü yazısında fenerbahçeye forvet lazım diyor..Van persie ve fernandaonun olduğu takıma...Biz de ise hiç forvetten bahsetmez...Çıkar her maçtan sonra yok chedjou şurada oynamalıydı,hakan balta şöyle yapmalıydı,sabri öne kaymalıydı der,bu takımın sorunları mental falan diye bağlar.Hiç kadro kalitesizliğinden bahsetmez.Aman millet uyanmasın sakın...
Adamlar tüm medyayı o kadar güzel bağlamışlar ki şu lig için neredeyse eksiksiz fenerbahçe takımına forvet bir de üstüne diegonun yerine adam ararlarken,utanmasalar galatasarayın transfere ihtiyacı yok diyecekler...
gomes bizde ish yapmazdi sahsimca
10 dakika önce 7 şubat 2015de paylaştığm fotoyu beğnmştn o zmn anlamştm Galatasaray lı oldğnu şimdide herks anlıcak Hoşgeldin Donk
![]()