Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kweuke haberlerine inanmayın,imkanı yok o transferin,karamanla yaşadığı olayı denizli değerlendirmişti,videosunu izleyin ve kapatın bu konuyu

Bu duyumu ben de aldım duyumcu asıllı bir arkadaştan ama teyit etmeden yazmak istemedim.

Evet transferde hedef Messi ve Neymar.

Messi zaten scout önerisiymiş gitmişken Neymar'ı da izleyip beğenmişler.

Bakalım ne olacak.

Yalnız öncelik Kweuke'de.
bir zamanlar transferde ön aldık diye seviniridik hey gidi hey, ruhu şad olsun..

O yüzden kulubü yönetemiyosun çünkü futbolu bilsen Adebayorun 2-3 golle kendini toplayıp ligi alt üst edebileceğini bilirdin .

Bi de sen bu adamı nerden tanıyosun da karaktersiz diyosun? Burakla Umut 2 senedir maç temposu yakalayamıyo Adebayor sezon ortasında toplasa nolcak daha iyisini alma şansın yok , Gomezede aynı muameleyi yaptılar gördük sonucu
Taha arkadaşımın düşüncelerine katılırım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet demirkol bugünkü yazısında fenerbahçeye forvet lazım diyor..Van persie ve fernandaonun olduğu takıma...Biz de ise hiç forvetten bahsetmez...Çıkar her maçtan sonra yok chedjou şurada oynamalıydı,hakan balta şöyle yapmalıydı,sabri öne kaymalıydı der,bu takımın sorunları mental falan diye bağlar.Hiç kadro kalitesizliğinden bahsetmez.Aman millet uyanmasın sakın...

Adamlar tüm medyayı o kadar güzel bağlamışlar ki şu lig için neredeyse eksiksiz fenerbahçe takımına forvet bir de üstüne diegonun yerine adam ararlarken,utanmasalar galatasarayın transfere ihtiyacı yok diyecekler...

Adamı çamurlamadan şöyle düşünsen Van Persie ile Fernandao atmaları gerekenden bi tık daha az gol attılar ama atıyolar , bizde ise gol yükünü Podolski falan çekiyo hani Van Persie ile Fernandaonun arkasına transfer yapmak biraz yorumlamayla alakalı

ama Burak ile Umutun ötesine transfer yapmaya söylemeye gerek dahi yok

Uçak parasından mı kaçıyorlar nedir, sürekli yurt içi Donk, Kweuke, Rodallage, Lawal vs. oldu olacak sadece İstanbul içi transfer yapalım Doka, Visca, Malki, Epureanu alalım transferi kapatalım.

Atalanta ve Malaga Oussama Tannane için 3 milyon Euro teklif etti.Futbolcunun menajeri Rob Witschge Galatasaray sorusuna, neden olmasin dedi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sonunda forvet alamayacağımız için Kweuke'ye hayır diyemiyorum

Adebayorun maç temposu yakalamamış hali > Burak+Umut . diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adebayor uzak dursun

10 dakika önce 7 şubat 2015de paylaştığm fotoyu beğnmştn o zmn anlamştm Galatasaray lı oldğnu şimdide herks anlıcak Hoşgeldin Donk
CX_S9qCWcAAwtWL.jpg

Helal DONK

Pato çine gitmeyi red etmiş

Arkadaslar donk a verilen bonservise takilmayin 6 ay top oynamis adama 55 60 m euro veriyolar piyasa artik berbat halde herkes bu fiyattan kapi aciyor zaten. Kaliteli topcular min 30 bi tik alti 20 15 biz hangi topcuya 15 verebiliriz ? Anca bu paralara boyle adamlari yada free den yuksek ucret vererek alabiliriz kendimizi kandirmayalim

Adebayorun Galatasaray forması giyip gol atması için form tutmasına bile gerek yok.

Muslera
Denayer-Chedjou-Hakan-Carole
Selçuk-Donk
Podolski-Sneijder-Visca
Kweuke

Pato burak gibi git diyosun gitmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt