Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü Adebayor gelmeli. Iyi bi forvet gelemiyorsa Adebayor riske hayir demem.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

En iyi yerli stopper diye gelmişti

Tolga%2BSeyhan%2BGalatasaray'da.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

tolga seyhan ne kadar da murat kekilliye benziyormuş

Dead note dedin yine L reyizin efsane ölümü aklıma geldi aydın xd süleyman chakır dan sonraki en efsane ölümdür herhald..

kimdir bu. bir insan boyle tweet atinca ciddiye almaman gerek

Majesteleri10 ‏@siyahalpacino 15. dec. 2015Vis oversættelse
Sabri'yi ( @sbrymr ) takip eden 538 bin kişi arasında olmayan adam gibi adamlar fav'lasın. Takip edenler de takipten çıkıp fav'lasın .

taraftara rest çeken bir adamı kimse takip etmek zorunda değil. galiba tribün çocuğu değilsin. taraftarı tekmeler gibi reklam panolarını tekmeleyen adama bende o adamda saygı göstermez.

Emre Belözoğlu nu sabriden çok seviyorum en azından katkısı oldu.

Not: ciddiyim

Envoyé de mon Sony Z3

taraftara rest çeken bir adamı kimse takip etmek zorunda değil. galiba tribün çocuğu değilsin. taraftarı tekmeler gibi reklam panolarını tekmeleyen adama bende o adamda saygı göstermez.

ne diyorsun olm sen? bos bos favla beni tweetler atiyor herif. kim bu, niye twitterini paylasdin.

zapatayi sabri'den daha cok seviyorum, en azindan adam karbuz tutuyordu.

Light ne koymustu be

sakin ol genç. yaşın kaç senin konuşmalarına dikkat et. okumak zorunda değilsin.
sorumu cevaplaya bilirsin. kim bu? güvenebilecek birisimi? okumak zorunda degilsin diye bisey yok, okudugum sey ne kadar dogru ne kadar dogru degili bilmek zorundayim sadece, yoksa oyle ortalikda bos bos twitter accountlari nobete atacak degilsin demi?

sorumu cevaplaya bilirsin. kim bu? güvenebilecek birisimi? okumak zorunda degilsin diye bisey yok, okudugum sey ne kadar dogru ne kadar dogru degili bilmek zorundayim sadece, yoksa oyle ortalikda bos bos twitter accountlari nobete atacak degilsin demi?

benim güvendiğim ve önemsediğim biri. senin önemsemen sana kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt