Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayret biseysin arkadas sen ya, hala soruma cevap vermek istemiyorsun. bilgi almaya calisiyoruz ama bisey verdigin yok. neyse ya.

klüp içinden biri değil. az çok çevresi olduğunu ve doğruları söylediğini düşündüğüm biri. sen neden gerginsin bu kadar. bende bunu anlamadım. :)

Galatasaray, Partizan'ın 19 yaşındaki oyuncusu Andrija Zivkovic ile yakından ilgileniyor, görüşme yapılacak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

töreyle sıkıntı olur calhanoglu haklı sofuoglu tanışmak istedi gene haklı , sütten çıkmış ak kaşık maşallah bu adamda.

d7931e49bba8557b7d3f6062fe7e354e.jpg

Kapak gelmiş

ne zaman görüsecekmisiz ulannnnnnn

Adebayor mu? Allah korusun...

Futbolu tamamen kafasinda bitirmis biri. Siz Drogba ile sakin ola karistirmayin bunu. Profesyonelligin P'sinden anlamaz...

Sigtorsun...

Birde Adebayor hayali kuran renktaslar var. Yapmayin etmeyin , pek takip etmiyorsunuz herhalde kendisini...
Imza. Adam kafasında bitirmiş futbolu resmen. Ölü hali bence yinede şu anki umut ve buraktan daha faydalı olur ama bu da zor değil yani. Dünyanın parasını vereceksin sonuçta bu adama.

CX_uGxbW8AUkYsG.jpg:large

Dursun Özbek - Ibrahimovic arasında geçen konuşmalar medyaya yansıdı

Marin ismi çıktı da bildiğim Marin kanattan ziyade daha çok on numara oynayan birisiydi yani o haber gerçek değil bence . Zaten tulun da ihtiyacı yok dedi bugün sanırım o da benim gibi düşündü 10 numara daha çok o adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine ülke olarak gothama geldik

B.ku çıkana kadar böyle bir ton yazı paylaşılır

Hajrovic geldi aklıma ister istemez. Yine bir devre arası yine bir vic

fmde alırım istisnasız ama gerçekte izlemedim hiç. Fmnin Scout ekibine bizimkinden daha çok güveniyorum açıkçası. Gelsin bitiriciliği iyiydi oyunda. :D genç sonuçta

edit: Yanlış olmasın yabancı sitelere bir göz attım büyük kulüpler istiyor zaten elemanı biz alamayız raad ol. Şeyimiz yetmez anlarsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt