Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yak gel.

CYDFx8cWwAAtei2.jpg

Sanki 4 yilda 8 kupayi Selcuk sayesinde kazandik. Muslera, Eboue, Ujfa, Riera, Melo, Sneijder, Elmander, Drogba gibi oyuncularla kadro kalitesi sayesinde kazandik. Ne zaman kadro kalitesi düstü, sonuclarini görüyoruz. 11 puan fark. Ocakta kadro kalitesinde önemli artis olmazsa, sezon sonunda puan farki 20-25i bulur.

evet gercekten harika bir site, umarim zenmate veya onun gibi Pluginler sayesinde bizim türkiydeki arkadaslar da izleme firsati olur

Bu arada bende siteye şimdi baktım gerçekten güzel paylaştığın için sağ ol. Zenmateye gerek yok ben google dns ile türkiyeden rahatça siteye girebiliyorum daha kaliteli yayın izlemek isteyenlere de acestream'i öneriyorum.

Bu arada bende siteye şimdi baktım gerçekten güzel paylaştığın için sağ ol. Zenmateye gerek yok ben google dns ile türkiyeden rahatça siteye girebiliyorum daha kaliteli yayın izlemek isteyenlere de acestream'i öneriyorum.

maclari izleyebiliyormusun? cünkü almanya disi heralde maclara baklimiyor ondan dolayi zenmate gibi programlari önermistim, eger senin yönteminle de oluyorsa cok güzel

2012de chelseade olan bal bizde olsa da uefa kupasını alsak.adamlar stamford brigge'de 5 yiyecekken barcayı eledi ya la.finalde de iyi olan bayern münihti.

Nasıl eleyeceklerdi abi kaleci penaltılar dışında pek devleşmedi ki,köpek gibi savunma yaptı neredeyse hiç pozisyon vermedi herifler.Hak ettiler o takım savunmasıyla sonuna kadar.Futbol hücum etmekten ibaret değil.

En buyuk transferimiz Donk bundan sonra gelecekler bunun altinda olur. Cita iyice alcaldi dibe yaklasdik.

Ligimizde fiziği ayı gibi olan herhangi bir forvet oyuncusu fark yaratıyor.. tonla örnek var..

Kweuke gibi oyuncuları isteyenlere şunu diyorum fark yaratmasının nedeni fiziği yoksa avrupada rum kesiminin takımı bile almaz..

Denizli takimda epeyce bir Revizyon yapacak iken biranda firene basmasi hayra alamet degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt