Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERSAN ÇELİK ‏@ersanspor 25 dk.25 dakika önce
SEN KİMSİN HARUN ve TAHKİM'e/beceriksiz DURSUN EMMİ-tayfası birşey yapamaz/arkaları sağlam! RTE var/AZİZ var!Aynen DEVAM/olan GSARAY'a oldu!

Sekiz dakika içinde maymunluk nasıl ispatlanır?

ERSAN ÇELİK ‏@ersanspor 14 dk.
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın/ben bu defa hem BAŞKAN'a vede DENİZLİ'ye güveniyorum! Yine isim vermeyeceğim çünkü rakamlar fırlıyor

damiao ismini listeden cıkartmak lazım adam şu an boşta degil mahkeme aleyhte karar vermiş bonservis vermeden alamayız

Belhanda zu Schalke. Kiralik.

CYD8EzzWcAAeM4-.jpg

ERSAN ÇELİK ‏@ersanspor 25 dk.25 dakika önce
SEN KİMSİN HARUN ve TAHKİM'e/beceriksiz DURSUN EMMİ-tayfası birşey yapamaz/arkaları sağlam! RTE var/AZİZ var!Aynen DEVAM/olan GSARAY'a oldu!

Sekiz dakika içinde maymunluk nasıl ispatlanır?

ERSAN ÇELİK ‏@ersanspor 14 dk.
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın/ben bu defa hem BAŞKAN'a vede DENİZLİ'ye güveniyorum! Yine isim vermeyeceğim çünkü rakamlar fırlıyor

Bu adamin bence ruhsal sorunlari var.

Size sövmeye malzeme vericem surası biraz kızıssın hadi

Donka neden imza töreni yapılmadı , tescilden mi yoksa allah korusun transfer sorusu gelir 10 gün doldun derler diye mi

Transfer Mancini'si diyenler selam olsun. Akhisar'a dönen İnter'i bi senede Juve'yle başa başa yaptı. Çok büyük adamdı , fiyasko transferlerini falan geçin yabancı sınırı olmasa ve yerli sevici medya taraftarı gazlayan medya şuan CL'de o grubu 1.bitirir çıkardık.

Transfer yapmayınca işte böyle oluyor . Altyapıdan oyuncu cıkarma diye bişeyde kalmadı son senelerde hangi dev takım alttan cıkardıgı oyuncularla oynuyor ki bi Bayern galiba o da Guardiola sağolsun.

Scouting şart çok paran yoksa.

Son düzenleme:
adnan-ozturk-ten-tarla-li-yanit--2453641.Jpeg

Derin Galatasaray'a boyun eğip bizi şu hale getirenlere kulubü bırakan bu herifte Galatasaray hainidir. Olsaydı çok farklı olurdu ama şuan üyeliği bile iptal edilmeli.

Demek ki bu Firat abisi Fatih kadar futboldan uzak birisi.

Iyi güzel maddi zarar etmedik ama bu adamin transferinde Avrupa'da alay konusu olduk, bu manevi zarari kim karsilayacak? Ayrica koskoca 6 ay bize iyi kötü katki verecek bir futbolcudan yoksun kaldik. Mal mal yaptiklari her isi savunmasin bu hiyarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt