Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Arda naptı izleyemedim özet geçer misiniz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maça çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda naptı izleyemedim özet geçer misiniz
Bende yazdım bunu hatta o gittiğinde instagram dan fotoğrafını paylaşmıştım millet dalga geçiyodu bğtün herkes laf ediyodu şuan çatır çatır oynuyor inter
Mancini cidden büyük hocaydı
Top oynadi renkdas neyin ozetini verelim, saniye saniye topu kime pas verdigini mi anlatalimArda naptı izleyemedim özet geçer misiniz
Kuluple baglantisi olan bir arkadasimdan aldigim duyuma gore 2tane forvet dusunuluyor
bir tanesi premier ligten 20yas bir forvet ile anlasmis bizim yoneticiler
Gs 50 milypn kimlere verdi sonuç??50 milyon luk bütçeyle oynardı evet. Bırakın şu mancini hastalığını.
Bokunu çıkarıyorlarNTV Spor Onaylanmış hesap @ntvspor şimdi55 saniye önce Barcelona formasıyla ilk kez sahaya çıkan Arda Turan, birazdan NTV Spor'un canlı yayın konuğu olacak. https://www.ntvspor.net/canliyayin
Campbell olmuyor arkadaslar üzgünüm.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Gerçek hesap mi bu beyinsiz mi bu yoneticiFırat İşbecer @Fisbecer 6 sa.6 saat önce
Galatasaray'in Grosskreutz'dan 1 kurus zarar etmemesine üzülen "Galatasaraylilara" selam olsun.
ULAN BU TAKIMI BU GERİZEKALILAR YÖNETİYOR BİZ DE BURADA MAL GİBİ TRANSFER BEKLİYORUZ
Fırat İşbecer @Fisbecer 6 sa.6 saat önce
Galatasaray'in Grosskreutz'dan 1 kurus zarar etmemesine üzülen "Galatasaraylilara" selam olsun.
ULAN BU TAKIMI BU GERİZEKALILAR YÖNETİYOR BİZ DE BURADA MAL GİBİ TRANSFER BEKLİYORUZ
Biraz sert olmadimi?Arda'dan bi yol olmaz gibi yavama insan gururlanıyor