Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.568
- 2.299
- 1.198
Lan Galatasarayliyim daha ne anlatayayim sana resmimi attim adami hasta etmeRvp'yi Nani'yi aldınız daha ne transferi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan Galatasarayliyim daha ne anlatayayim sana resmimi attim adami hasta etmeRvp'yi Nani'yi aldınız daha ne transferi ?
N.K.F.V.A.S 
Linnes icin 2 milyon teklif etmişler. Vermezler o fiyata. Gecen sene bjk de aynı parayı vermişti.
Oke canim kuş oldugunu kabullendin yani.
ilk mesajlarimdada yazmistim ne idügü belli olmayan oyuncularla riske girmektense Molde nin sagbeki linnes alinsin diye,aklin yolu birdir ,kuzey ülkelerinden ya defans alacaksin yada forvet ,örnek elmander yürekten oynarlar,ve bizim lige uygun fizige sahiptirler,is ahlaklarida cok iyidir..insallah hollandadan oyuncu alip paralari cöpe atmayiz,yoksa yine sabriyi seyrederiz...Linnes icin 2 milyon teklif etmişler. Vermezler o fiyata. Gecen sene bjk de aynı parayı vermişti.
Transfer Kazanı @Transfer_Kazani 2 sa.2 saat önce
Wolfsburg'da mutsuz olan Hollandalı golcü Bas Dost, ara transfer döneminde ayrılmak istediğini kulüp yönetimine iletti.
https://www.youtube.com/watch?v=RQkfM1-YFMA
Efso olur efso
muazzam olur burda leblebi gibi gol atar