Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wiel/Mayke'den birisi gelirse 11/12 sezonundaki Eboue gibi sağ bekimiz seviye falan atlar evrim geçiririz orda. Linnes'e de hayır demem sonuçta İskandinav oyuncudan zarar gelmez.

1.92 boyum var düzenli 2 senedir vucut çalısıyorum 2 hafta takımla çalışsam ben bile sağ beke level atlatırım Wiel veya Mayke level ötesi olur.

ilk rijkaard zamanında ergenken istenmişti.
edit.remy

Terim Zaman'ı istenen o değildi zayıf cılız bi elemandı sanırım sonra benfica mı aldı noldu topuguyla boş kaleye gol atmıştı

10/11 sezonunda da yanlış hatırlamıyorsam Vitesse'deyken Bony'i istemiştik, hatta alıyorduk da son anda pürüzler falan çıkmıştı alamamıştık. Şimdi adam uçtu gitti tabi. Bu saatten sonra anca 30'lu yaşlardan sonra gelir.

Artik guzel transfer olucak gibime geliyo dursuna pek guvenemiyorum ama

Valla bize sağ bek ortasaha kanat ve forvet dışında ciddi şekilde sol bekte gerekiyor ama dillendiremiyoruz bile.

yasin saglam Galatasaray'lıdır lakin E.B ye karşı özel bi ilgi alakası varmıs. lütfen üzerine gitmeyin üyemizin.

linnes geldi mi?
remy nerelerde?
peki ya forvet noldu?

yasin saglam Galatasaray'lıdır lakin E.B ye karşı özel bi ilgi alakası varmıs. lütfen üzerine gitmeyin üyemizin.

ne alakasi var ? ozaman bende maydonoz seviyorum fb logo koyarim avatara . gs formunda emre belozoglu avatara koydurandan suphe duyarim

Fotospor da Ribery haberi var.

YAkın bir dostuna Türkiye de yapacağım iişler bitmedi dedigi öğrenilmiş.
Ben ikna oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt