Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilginc bir istatistik var :D

Su an Ligue 1 de futbol oynayan futbolcular arasinda sadece Ibrahimovic Mevlüt den fazla gol atmis. Mevlüt 82 Ibo da 90 gol.

Arkadaslar 3 aylik yaz donemi transfer zamaninda bi bok yapamamis baskan 15 20 gunluk transfer donemindede bi halt olacagini sanmiyorum yalandan kim ölmüş aldiklari oyunculardan adam akilli bir oyuncu yok okadar transfer yapicagina 1 2 tane saglam yapistir yeter 2 3 sezona saglam kadro olur

Zivkovic carillo gibi oyunculari alamayiz.

Bu yonetim ile tannane cok iyi bir transfer olur,daha iyisini beklemeyin

twitterda Branimir Hrgota konuşuluyor ama sonu ne olur bilinmez

oğuzhan kayar da şanlı urfada yavuzhan gibi.tugay inşallah başarılı olur bizimkiler de gösterir kendini inşallah.

Fener medyasi is başına geçmeye basladi nasil bir o.c luktur erren derdiyoku kakalamaya akhisarin sol bekini sivasin defansini kakalamaya basladilar galatasaray sunu alsin cok iyi olur bunu alsin cuk oturur

Zaten kalsin gitsin degil Burak sence hangisi daha iyi diye sordu. Bence Mevlüt Umut dan daha iyi ama aralarinda öyle ucurumlar kadar da fark yok yani.

Mevlüt yurt disi egitimi aldigi icin basics konularinda daha iyi, mesela top kontrol etme.

Yok demek istediğini anladım ancak mevlütün ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor.Ayrıca kurtulduk sanırım fransade kalmış guingamp kiralamış

Fildişili sağ bek, aracılar vasıtasıyla ulaştığı Mehmet Özbek'e, "İdmanlarımı yapıyorum. Fiziki eksiğim yok. Tek eksiğim maç kondisyonu. Onu da kısa sürede elde ederim. Uzun süreli sözleşme istemiyorum. 6 aylığına sözleşme imzalayalım. Maç başı para alırım. İmza parası veya garanti para da istemiyorum. Sadece şans istiyorum. Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz" teklifinde bulundu.

Eboue gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt