Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Irmak'ın kazuku olamaz

jVn1BW.png

Hamzanın konuşmalarını izledim. Bu adam harbiden orul orul birşey allah belasını versin yüzsüz herif

gaston ramirez olmaz mı sözleşmesi bitiyor hiç de oynatmıyor soton

yok renktaş almayacaklar işte kimseyi maksimum alabilecekleri adam donktu aldılar işte vizyonları bu kadar bu beceriksiz yalancıların
Ya ben cildiracagi bir yonetim bu kadar mi beceriksiz olabilir nerede bir mal varsa toplamislar gelde atlatma

vierinha ismi neden hiç geçmiyor? Hem sağbek hem sağkanat oynayabilir. Wolfsburg'da yedek

Mayista devirirler mi bunlaei ne dersiniz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas'in ilgilendigi iki isim: Felipe Augusto de Almeida Monteiro (Corinthians) ve Leo Lacroix (Sion).

Kaynak: Di Marzio

Sağ beke şöyle bir revizyon yapsak nasıl olur ?
Tarık-Sabri ---> shooting out
Mayke(1m deniyor) - Yarouba Cisakko( 500k) ---> 1,5 m € = Yıllık ücretleri düş --> 0m €
Yıllık ücretleri de hesap ettiğimizde kesinlikle kulüpten para çıkmaz. En kötü senaryodan bahsediyorum. ÇOK MU ZOR ???

Bu sezonun sampiyonunu biliyorum sezon bitene kadar soylemem yasak sezon bitince soyliyecem

Rakipler bu kadar emin adımlarla transfer yaparken bizim saçma sapan transfer politikasını teknik adamını yönetimini girdikten sonra gelecek 3-4 yıl içinde umudumu kesiyorum.

Çok uzun yıllar şampiyonlar ligi müziği duyamayabiliriz.

Allah BELANİ VERSİN hamza iti

TRANSFER - İsviçre 2. Ligi takımı FC Wil'den ayrılan Selçuk Şahin, Gençlerbirliği ile anlaştı.

PSV Yarouba Cissako icin devre'ye girmis.

Zo trok technisch manager Marcel Brands onlangs persoonlijk een tip van zijn scouts na, die met goede rapporten waren thuisgekomen over Yarouba Cissako''
PSV'nin scoutlari Yarouba Cissako hakkinda PSV'nin sportif direktorune iyi rapor vermis.

Brands zaten gecen sene isimati kiraliyip sonra 3 milyona almisti, simdi cissakomuzun pesinde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt