Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayke'yi biz almayız gider Porto falan alır 2 sene sonra en az 25 m €'ya satar biz de niye Porto gibi olamıyoruz diye konu açarız. Bu döngü oldu resmen.

Koskoca Brezilya'da Brezilya'lidan fazla Scout varken Mayke denen rezil kepaze sag bekin degeri 2 milyon olarak gorulup 2 milyon teklif edilecek ve siz gercekten bu adamin birseye benzedigini mi zannediyorsunuz? Birakin gidin gozunuzu sevim bu Mayke'den bize hayir gelmez.

Daha önce bi tek galatasaray macinda izlemistim Rodallegayi pek dikkatimi cekmemisti.
videoda attigi golleri gorunce neye ugradigimi sasirdim :D
almaya kalksan 3-4 den acarlar kapiyi

Buyur koçum bişey mi demek istedin

-Tapatalk-

stres.gif

Rodellega ne ya Allahım sabır ver başka adammı kalmadı Kweuke Rodallega fason oyuncular bunlar Remy lazım bize

FIFA, eski oyuncusu Umar Aminu'nun alacaklarını ödemediği için Samsunspor'a iki dönem transfer yasağı getirdi.

Nedir bu Samsunun cektigi karadenizde trabzondan sonra en etkili taraftara vr camiaya sahip takim bir turlu bellerini dogrultamadilar.Bir ara gine yasaklari vardi hatta ptt drki kuluplere benden oyuncu almayin demislerdi.Artik superlife ciksalar iyi olacak

Muslera
Sabri Chedjou Semih Olcan
Donk Selcuk
Nakoulma Sneijder Rodallega
Kweuke​

Emre belezoglunu alalim orta sahaya dinamizm getirir selcuku havada karada oynatir.Alalim herhal.

bari şu zivkovici alsalar. çocukta iyi bi kumaş var kısa videolarda bile belli ediyor

Kweuke yada Rodallega yedek kulübesi için kötü transfer olmaz ama bizim çapsızlar daha ilk 11 oyuncusu alamadıkları için bu isimlerin bizimle anılıyor olması korkutucu

Yolla Umutu al Rodelegayi Kweukeyi. Herkes ayakta alkışlar seni.

Ama elinde çöp bir forvet hattı varsa ve senin 1 transfer yapma hakkin varsa ve sen bunu Rodelhegadan yana kullanirsan kufuru yersin.

Yolla Umutu Buraki Al Kweuke ve Pato,Damiao,Doumbiayi,İmmobile den birisini alkisi haket yönetim.

Yolla Umutu al Rodelegayi Kweukeyi. Herkes ayakta alkışlar seni.

Ama elinde çöp bir forvet hattı varsa ve senin 1 transfer yapma hakkin varsa ve sen bunu Rodelhegadan yana kullanirsan kufuru yersin.

Yolla Umutu Buraki Al Kweuke ve Pato,Damiao,Doumbiayi,İmmobile den birisini alkisi haket yönetim.
Umutu yollayalim Emre belezoglunu alalim.

bari şu zivkovici alsalar. çocukta iyi bi kumaş var kısa videolarda bile belli ediyor

Bize gitmiyor böyle oyuncular. 19 yaşında gelişmeye açık çocuk bize gelse 1 sene de körelir ertesi sene nasıl göndeririz diye düşünülür.

Şu an böyle bir vizyonumuz yok maalesef, bize yıldız olup son dönemlerde düşüşe geçmiş yada 23-27 yaş arası oyuncular anca olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt