- 5 Eylül 2014
- 87.591
- 73.568
- 4.513
Umutu yollayalim Emre belezoglunu alalim.
yetheeeeeeeer bu kadar trollll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umutu yollayalim Emre belezoglunu alalim.
denizli genç oyuncu transfer etmeye kafayı takmış belli ki açıklamalarında sürekli bunun üzerini çizdi. ben de olmuş hazır transferlerden yanayım ama sözleşmesi bitmek üzere olan bu yetenekte bi genci iyi bi fiyata almak güzel olur bence. zaten mevkisi fazla tecrübe gerektiren bi mevki değil benceBize gitmiyor böyle oyuncular. 19 yaşında gelişmeye açık çocuk bize gelse 1 sene de körelir ertesi sene nasıl göndeririz diye düşünülür.
Şu an böyle bir vizyonumuz yok maalesef, bize yıldız olup son dönemlerde düşüşe geçmiş yada 23-27 yaş arası oyuncular anca olur.
bari şu zivkovici alsalar. çocukta iyi bi kumaş var kısa videolarda bile belli ediyor
tutmasa bile yine parasını çıkarırsın genç oyuncularda böyle bi avantaj var. şekil a brumaZivkovic alindi.
1. Asama: Ilk Paslar, Sutlar ve Oyun icinde hareketler ile taraftarin begenini toplar. "Vay be.. bu oyuncu büyük Star olur be..."
2. Asama: Adapsyon Süresi, Hayat Problemler, Genc yas'daki performans inis ve cikislar; Kötü paslar...bitiricik de problemler. "Bu Oyuncu CÖP..dogru dürüst gol atamiyor... Burasi Galatasaray ..yetistirme Dernegi degil..."
3. Asama: Oyuncu yedege cekilir...moral düser.. Yasinler, Ahmetler forma giyer... Oyuncu bir sakatlik gecirir.
4. Asama: Oyuncu yine oynamya baslar...lakin taraftar " Bundan yol olmaz... derhal cikmali oyundan...Yasin girsin yaaaaa" ve Oyuncu Kadro ya giremez tekrar.
~ SON ~
Arsivleri okudum da Ömer Tuğrul Yılmazer in agir Emre belozoglu hayrani oldugunu buldumtrolluğun bokunu çıkaranların gözlükleri kırılsın :sunglasses:
Sán @Zizouology
ANOTHER TWIST! New decision from Superior Labour Court cancels the previous decision and Damião is now once again free to sign with any club
-------------Muslera-----------
Linnes---Ched-----Hakan--Carole
------------Mbia--Selcuk--------
Zivkovic-------Wes--------Podolski
-------------Doumbia---------------
Yedek: Denayer,Kweuke,Donk,Semih,Olcan,Yasin,Jose
Burak'dan gelen bonservis : Doumbia+Linnes
Umutun yıllık ücreti : Kweuke
Tarik ve Sabrinin yıllık ücreti Linnes+Zivkovic
Hamitin yıllık ücreti : Doumbia
Burak'in yıllık ücreti : Mbiayi
Karşılar hatta artar bile
Tek yapmamiz gereken iş Buralı ne olursa olsun satmak. Umutu Hamiti Tarık Korayi elden çıkarmak. En kötü Tarık bile 1.2 milyon euro alıyor.
Semih'i de satarsan UEFA dan gelir arttı diye tebrik alirsin.
Eldeki hiç verim alamadigimiz coplere verdiğimiz yıllık ücretlere bomba gibi takım kuruluyor.
Hajrovic Galatasaray gibi kulubumuze hainlik yapip kacmistir onu mu savunuyorsun bize acikla sen hele.Izet Hajrovic Eibarda gol atti las palmasa karsi
Izet Hajrovic Eibarda gol atti las palmasa karsi
sabahtan beri bitmedi abi şu emir belo muhabbeti forumu biribirine kattın behlül düldül:HArsivleri okudum da @Ömer Tuğrul Yılmazer in agir Emre belozoglu hayrani oldugunu buldum![]()
Yeni karara göre Damiao tekrar serbestmiş.
Yeni karara göre Damiao tekrar serbestmiş.
Rakipler bu kadar emin adımlarla transfer yaparken bizim saçma sapan transfer politikasını teknik adamını yönetimini girdikten sonra gelecek 3-4 yıl içinde umudumu kesiyorum.
Çok uzun yıllar şampiyonlar ligi müziği duyamayabiliriz.
Allah BELANİ VERSİN hamza iti