Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.568
- 2.299
- 1.198
O degilde seni de iyi adam sanmistim yanilttin bizi omer.Lan lunlu konuşma işine bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O degilde seni de iyi adam sanmistim yanilttin bizi omer.Lan lunlu konuşma işine bak.
......bence şansını zorlama ne güzel sana kıyak geçmişler ceza vermemişler.
bakarsın dursunun kafasına saksı falan düşer yarın sabah kalkar lan ingiltereden bir zenci forvet transfer edeyim hee der sonra guest modunda uzaktan izlersin transfer nöbetini..
değmez kısaca..
her cumlesine katiliyorummesajımı yöneticiler değiştirmiş emre piçtir şerefsizdir onun avatarıyla bu forumda dolaşan ibnedir onu banlamayan yönetici şerefsizsdir.
transferini KUFUR gerekirse dünyadan haberim olmasın ama o KUFUR burda rahatca dolaşamasın tabi siz nie ses çıkarmıyorsunuz anlamadım.
Şansını zorlama. Bokunu çıkardın iyice.
Bana kus diyenin kafasi kopar.vay be yasin de kuş çıkmış demekki. en baştan uyarmıştık halbuki yetkilileri.
biraz offtopic olacak ama
Jan Kirchoff zu Sunderland
![]()
Bana kus diyenin kafasi kopar.
Bana kus diyenin kafasi kopar.
konu dışı mesaj olduğu için raporladım renkdaşbiraz offtopic olacak ama
Jan Kirchoff zu Sunderland
![]()
bence yasine bulasma sergen kardesim suan onune gelene sapliyor herif cok tehlikeli cahil cesareti varyaser aydını çok özledim.berat,yasin falan çekilmiyo.
Bonservisiyle mi, kiralık mı?